GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Prince είχε βοηθήσει ορφανά παιδιά στο Αφγανιστάν και δεν το ήξερε κανείς

Ο Prince ήταν ένας παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνης. Ήταν όμως και ένας διακριτικός φιλάνθρωπος, όπως αποκάλυψε μια μη κυβερνητική οργάνω...


Ο Prince ήταν ένας παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνης. Ήταν όμως και ένας διακριτικός φιλάνθρωπος, όπως αποκάλυψε μια μη κυβερνητική οργάνωση στο Αφγανιστάν.

Το είδωλο της ποπ μουσικής, που απεβίωσε αιφνιδίως τον Απρίλιο, είχε προσφέρει υπό άκρα μυστικότητα δεκάδες χιλιάδες δολάρια στη μη κυβερνητική οργάνωση Parsa, η οποία εδρεύει στην Καμπούλ.

Αυτά τα χρήματα βοήθησαν στην εκπαίδευση περίπου 100 αρχηγών ομάδων προσκόπων οι οποίες έχουν υπό την επίβλεψή τους 2.000 μικρούς Αφγανούς, μεταξύ αυτών πολλά ορφανά παιδιά.

Η Μάρνι Γκούσταβσον, διευθύντρια του Parsa, η οποία έμεινε στο Αφγανιστάν για ένα διάστημα 16 ετών είπε ότι ο Πρινς έστειλε στην οργάνωση το το 2010 μια επιταγή ύψους 15.000, με τον όρο να "μην πείτε σε κανέναν τίποτα". Χάρη στην αρχική δωρεά του, την οποία ακολούθησαν δωρεές ύψους περίπου 6.000 δολαρίων τον χρόνο, η Parsa μπόρεσε να εκπαιδεύσει στην Καμπούλ περίπου 100 αρχηγούς προσκόπων.

«Ήταν επιλογή του Πρινς να διεξάγει την φιλανθρωπική του δράση διακριτικά» σημείωσε η Μάρνι, η οποία θέλησε να τον τιμήσει αποκαλύπτοντας τις αγαθοεργίες του.

Ο Πριν απεβίωσε τον Απρίλιο σε ηλικία 57 ετών, υπό αδιευκρίνιστες προς το παρόν συνθήκες. Δεν άφησε πίσω του καμία διαθήκη και αποτεφρώθηκε δύο ημέρες μετά τον θάνατό του, υπό άκρα μυστικότητα. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση