GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κόντρα κυβέρνησης – ΝΔ για τη συνέντευξη Τσίπρα

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή την αποκλειστική συνέντευξη του πρωθυπουρ...


Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή την αποκλειστική συνέντευξη του πρωθυπουργού στη Realnews που κυκλοφορεί.
«Βλέπει οράματα εξόδου από τα Μνημόνια, την ώρα που βάζει τη χώρα σε Μνημόνιο "κόφτη" μακράς διάρκειας, χωρίς ορατό τέλος», σημείωσε, μεταξύ άλλων, η Νέα Δημοκρατία.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΝΔ:
«Μόλις λίγες ημέρες πριν ψηφίσει στη Βουλή μαζί με τον κ. Πάνο Καμμένο, το νόμο του διαβόητου "κόφτη" και του τυφώνα των εμμέσων φόρων 1,8 δισ. ευρώ, που θα ισοπεδώσουν ό,τι απέμεινε από το εισόδημα όλων ανεξαιρέτως των Ελλήνων, ο κ. Τσίπρας και πάλι πανηγυρίζει! Βλέπει οράματα εξόδου από τα Μνημόνια, την ώρα που βάζει τη χώρα σε Μνημόνιο "κόφτη" μακράς διάρκειας, χωρίς ορατό τέλος.
Έχει το θράσος να κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία και τις άλλες φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις ότι αρνούνται τη συναίνεση, όταν ήταν εκείνες που έδωσαν χέρι βοηθείας στην πατρίδα για να μην πέσει στο παρά ένα στο γκρεμό της χρεοκοπίας και του "grexit", όπου ο ίδιος ο κ. Τσίπρας την είχε σύρει μαζί με τον κ. Γιάνη Βαρουφάκη.
Ο άνθρωπος που κατά συρροή πυροβολεί την εθνική συνεννόηση με την άκρως διχαστική πολιτική του, τολμά να κατηγορεί άλλους.Με όλα αυτά, ο κ. Τσίπρας επιβεβαιώνει ότι παραμένει απόλυτα εγκλωβισμένος στην αυταπάτη των ψεμάτων του. Ο κ. Τσίπρας παραμένει ένας ψευδόμενος και επικίνδυνος πρωθυπουργός».
Η απάντηση της κυβέρνησης
Λίγη ώρα αργότερα, στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Λεωφόρος Συγγρού απάντησαν πηγές του Μεγάρου Μαξίμου.
«Στην Νέα Δημοκρατία αδυνατούν να κρύψουν την απογοήτευσή τους για το γεγονός ότι η αξιολόγηση έκλεισε, και το σχέδιο αποσταθεροποίησης, στο οποίο τόσο πολύ είχαν επενδύσει, δεν καρποφόρησε. Τους παρακολουθούμε με κατανόηση», ανέφερε το σημείωμα της κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση