GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έφη Σαρρή: Tρεις ληστές της έστησαν καρτέρι έξω από το σπίτι της

Η Έφη Σαρρή έζησε εφιαλτικές στιγμές καθώς της επιτέθηκαν τρεις άγνωστοι άντρες έξω από το σπίτι της. Η τραγουδίστρια λίγο πριν μπει ...


Η Έφη Σαρρή έζησε εφιαλτικές στιγμές καθώς της επιτέθηκαν τρεις άγνωστοι άντρες έξω από το σπίτι της.

Η τραγουδίστρια λίγο πριν μπει σπίτι της δέχτηκε επίθεση με σκοπό να την ληστέψουν το βράδυ της περασμένης Τετάρτης.

Μόλις πήγαινε να ξεκλειδώσει οι τρεις άντρες ηλικίας 18 με 25 της όρμηξαν με τον έναν να της κλείνει το στόμα και οι άλλοι δύο να προσπαθούν να μπουν στο σπίτι. Η τραγουδίστρια κατάφερε να ουρλιάξει και οι ληστές το έβαλαν στα πόδια.

"Όταν δέχτηκα την επίθεση, σκεφτόμουν πως μέχρι εδώ ήταν. Ήμουν σίγουρη πως θα με σκότωναν. Και τότε ούρλιαξα με όλη τη δύναμη της ψυχής μου και ο Θεός με βοήθησε να σωθώ", ανέφερε στην εφημερίδα Espresso, η τραγουδίστρια που υπέστη ισχυρότατο σοκ και από εκείνο το βράδυ φιλοξενείται σε συγγενικό σπίτι, αρνούμενη να επιστρέψει στην κατοικία της.

Ακόμα, αποκάλυψε ότι θα προσλάβει security που θα φυλάσσει τις βραδινές ώρες το σπίτι της, ενώ θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τα συστήματα ασφαλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση