GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνεργασία της Unilever με τα κανάλια Novacinema για το brand Lipton

Η Unilever εξασφάλισε προβολή του brand Lipton χορηγώντας την Πρεμιέρα της Κυριακής των καναλιών Novacinema για ένα μήνα. Ειδικά για ...


Η Unilever εξασφάλισε προβολή του brand Lipton χορηγώντας την Πρεμιέρα της Κυριακής των καναλιών Novacinema για ένα μήνα. Ειδικά για το brand Lipton υλοποιήθηκε ένα creative media plan που περιελάμβανε δημιουργικό sting πριν από την έναρξη της πρεμιέρας της Κυριακής, η οποία προβάλλεται από τα κανάλια Novacinema 1 και Novacinema 1 HD, στις 22:00 και αφορά σε μία από της μεγαλύτερες κινηματογραφικές επιτυχίες του Hollywood, σε Ά τηλεοπτική προβολή, λίγο μετά από την προβολή της στους κινηματογράφους. Επίσης, πραγματοποιήθηκε προνομιακή τοποθέτηση των spots του χορηγού και προβολή των tags στα trailers της ταινίας.

Τα κανάλια Novacinema διαθέτουν μοναδικό κινηματογραφικό υπερθέαμα προβάλλοντας τις καλύτερες πρεμιέρες από τα μεγαλύτερα studio του Hollywood, τις πιο πρόσφατες οσκαρικές ταινίες και τις μεγαλύτερες εισπρακτικές επιτυχίες, λίγο μετά την προβολή τους στους κινηματογράφους, καθώς επίσης και τις καλύτερες ξένες σειρές ταυτόχρονα ή πολύ κοντά με την Αμερική.

Η συγκεκριμένη χορηγία συνέδεσε με ιδανικό τρόπο ένα premium brand με την αδιαμφισβήτητη υπεροχή του κινηματογραφικού περιεχομένου των καναλιών Novacinema.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση