GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από μικρό κι από ...γιατρό (Παπαχριστόπουλο) μαθαίνεις (για τα Wikileaks) την αλήθεια!

Τον ισχυρισμό ότι η κυβέρνηση έδωσε στη δημοσιότητα τους διαλόγους Τόμσεν-Βελκουλέσκου προκειμένου να «κάψει το θέμα» πρόβαλε στη Βουλή ο...

Τον ισχυρισμό ότι η κυβέρνηση έδωσε στη δημοσιότητα τους διαλόγους Τόμσεν-Βελκουλέσκου προκειμένου να «κάψει το θέμα» πρόβαλε στη Βουλή ο (γιατρός) βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος ο οποίος είναι γνωστός για τον αυθορμητισμό και την "τρέλα" του.


«Τι άλλο θα μπορούσε να κάνει η κυβέρνηση όταν έβγαλε στη φόρα τον διάλογο Τόμσεν με την κυρία Βελκουλέσκου; Το παλεύει με νύχια και με δόντια το ΔΝΤ. Πώς θα το έκαιγε διαφορετικά;»
είπε ο συμπολιτευόμενος βουλευτής προκαλώντας αίσθηση καθώς συντάχθηκε ουσιαστικά με όσους κατηγορούν την ελληνική κυβέρνηση ότι βρίσκεται πίσω από την υποκλαπείσα συνομιλία των στελεχών του ΔΝΤ. Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ εξαπέλυσε, όμως, και σφοδρή επίθεση κατά της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού λέγοντας πως «ταυτίζονται απόλυτα» με τις θέσεις του ΔΝΤ.

Τις δηλώσεις του κ. Παπαχριστόπουλου κλήθηκε να σχολιάσει λίγο αργότερα ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης ο οποίος διερωτήθηκε πως μπορεί να ξέρει ο βουλευτής τέτοια πράγματα που σχετίζονται και με μυστικές υπηρεσίες. Ο Πρόεδρος της Βουλής σημείωσε, όμως, ότι η πορεία των πραγμάτων επιβεβαίωσε πλήρως τις συνομιλίες με τις έντονες πιέσεις που ασκήθηκαν στην Ελλάδα από την πλευρά του ΔΝΤ. «Έχει πολύ μεγάλη σημασία η επιβεβαίωση αυτών που δημοσιεύθηκαν. “Βγάζει μάτι” ότι υπήρχε ένας σχεδιασμός που επιβεβαιώνεται από την πορεία των πραγμάτων» ανέφερε ο κ. Βούτσης σε συνομιλία του με κοινοβουλευτικούς συντάκτες.
Κατρούγκαλος: δεν κατάλαβα ότι είπε κάτι τέτοιο ο Παπαχριστόπουλος

Ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος ισχυρίστηκε, πάντως, ότι δεν είχε τέτοιο νόημα η δήλωση του κ. Παπαχριστόπουλου. Ξεκαθάρισε, μάλιστα, ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν κρύβεται πίσω από την υποκλοπή.

Τη δήλωσε του κ. Παπαχριστόπουλου σχολίασε πάντως και η ΝΔ μέσω του Γ. Βρούτση σημειώνοντας ότι υπονομεύει τη χώρα μας. «Είτε συνειδητά, είτε από ολίσθημα ο βουλευτής των ΑΝΕΛ είπε ότι η υποκλοπή ήταν αναγκαία για να χτυπηθεί το ΔΝΤ. Αυτό είναι ιδιαίτερα σοβαρό και θα υπονομεύσει τη χώρα μας» σημείωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση