GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στις 10 χειρότερες μεταγραφές της Μπαρτσελόνα ο... Τσιγκρίνσκι!

Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει... αποδεδειγμένα σοβαρό πρόβλημα στις μεταγραφές, έχοντας η αλήθεια είναι μικρό ποσοστό επιτυχίας. Συνήθως ...


Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει... αποδεδειγμένα σοβαρό πρόβλημα στις μεταγραφές, έχοντας η αλήθεια είναι μικρό ποσοστό επιτυχίας. Συνήθως αγοράζει ακριβά και μάλιστα ποδοσφαιριστές αμφιβόλου ποιότητας, πουλάει όμως αρκετά φθηνά και αυτό είναι ένα θέμα που απασχολεί κατά καιρούς τον Τύπο της Καταλονίας.

Με αφορμή την επικείμενη πώληση του Ντούγκλας στην Κρουζέιρο, η «Sport» άνοιξε τον φάκελο «αποτυχημένες μεταγραφές» και θυμήθηκε τις δέκα χειρότερες του συλλόγου τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβάνοντας φυσικά σε αυτές τον νυν στόπερ της ΑΕΚ, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Αναλυτικά:

Φιλίπ Κριστανβάλ: Γάλλος κεντρικός αμυντικός, αποκτήθηκε για 18 εκατ. ευρώ από την Μονακό, έπαιξε 47 ματς το διάστημα 2001-2003 και αποχώρησε ως ελεύθερος με προορισμό την Μαρσέιγ.

Φάμπιο Ρόσεμπακ: Βραζιλιάνος μέσος, αποκτήθηκε για 9 εκατ. ευρώ από την Ιντερνασιονάλ, έπαιξε 65 ματς από το 2001 ως το 2003 και πωλήθηκε το καλοκαίρι του 2005 για 1.5 εκατ. ευρώ στην Μίντλεσμπρο.

Ζεοβάνι Ντέιμπερσον Μαουρίσιο: Βραζιλιάνος μέσος, αποκτήθηκε για 21 εκατ. ευρώ από την Κρουζέιρο, έπαιξε 50 ματς από το 2001 ως το 2003 και εν συνεχεία πήγε ως ελεύθερος στη Μπενφίκα.

Ρουστού Ρετσμπέρ: Τούρκος τερματοφύλακας, αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την Φενερμπαχτσέ, έπαιξε 7 ματς τη σεζόν 2003-04 και το καλοκαίρι του 2006 επέστρεψε ως ελεύθερος στην πρώην ομάδα του.

Ενρίκε: Βραζιλιάνος στόπερ, αποκτήθηκε για 10 εκατ. ευρώ από την Παλμέιρας, πέρασε τέσσερα χρόνια δανεικός και το 2012 επέστρεψε ως ελεύθερος στην πρώην ομάδα του.

Αλεξάντερ Χλεμπ: Λευκορώσος μέσος, αποκτήθηκε για 17 εκατ. ευρώ από την Άρσεναλ, έπαιξε 36 ματς τη σεζόν 2008-09 και το 2012 αποχώρησε ως ελεύθερος για την Κρίλια Σοβέτοφ.

Κεϊρισον: Βραζιλιάνος επιθετικός, αποκτήθηκε για 14 εκατ. ευρώ από την Παλμέιρας, πέρασε πέντε χρόνια δανεικός και το 2014 πήγε ως ελεύθερος στην Κοριτίμπα.

Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι: Ουκρανός στόπερ, αποκτήθηκε για 25 εκατ. ευρώ από την Σαχτάρ Ντόνετσκ, έπαιξε 15 ματς τη σεζόν 2009-2010 και επέστρεψε στην πρώην ομάδα του για 15 εκατ. ευρώ.

Άλεξ Σονγκ: Καμερουνέζος χαφ, αποκτήθηκε για 19 εκατ. ευρώ από την Άρσεναλ, έπαιξε 65 ματς από το 2012 ως το 2014 και αναμένεται να αποχωρήσει φέτος ως ελεύθερος.

Ντούγκλας Περέιρα: Βραζιλιάνος μπακ, αποκτήθηκε για 4 εκατ. ευρώ από την Σάο Πάολο το 2014, έχει παίξει 8 ματς και όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει στην πατρίδα του για λογαριασμό της Κρουζέιρο.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση