GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δολοφόνος 14χρονου: Μου έλεγε ότι το τρακτέρ τους είναι μεγαλύτερο!

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, για το φρικτό έγκλημα στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τα οποία δ...


Σοκ προκαλούν τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, για το φρικτό έγκλημα στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τα οποία δράστης της δολοφονίας του 14χρονου φαίνεται ότι είναι ο αδελφικός φίλος του, με τον οποίο επέστρεψαν μαζί από την απογευματινή τους βόλτα.

Ο συμμαθητής του είπε ότι το θύμα τον "πείραζε" και γι' αυτό προχώρησε στη συγκεκριμένη κίνηση. Προσπάθησε να δικαιολογηθεί, λέγοντας ότι τσακώθηκαν για το ποιος είχε το μεγαλύτερο τρακτέρ. Μία ακόμα εκδοχή την οποία ανέφερε ήταν ότι τα πειράγματα που δεχόταν σχετίζονταν με το βάρος του και το γεγονός ότι δεν μπορούσε να τρέξει γρήγορα λόγω αυτού του γεγονότος. 

Στο σημείο εντοπίστηκε το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο δράστης, καθώς και πληθώρα άλλων στοιχείων. Βάσει των στοιχείων αυτών υπήρξε ταυτοποίηση του ανήλικου δράστη, κι έτσι κλήθηκε για ανάκριση στην αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Το κουζινομάχαιρο που βρέθηκε έκανε τους αστυνομικούς να αντιληφθούν αμέσως ότι πρόκειται για ερασιτέχνη που έδρασε παρορμητικά.

Άλλωστε, εξ αρχής αποκλείστηκε το ενδεχόμενο ληστείας, καθώς τόσο τα χρήματα του 14χρονου, όσο και το κινητό του βρέθηκαν δίπλα στη σορό του.

Οι αστυνομικοί δεν πίστευαν στα όσα άκουγαν από το στόμα του 14χρονου φίλου του ανήλικου αγοριού που βρέθηκε νεκρό κοντά στο σπίτι του.

Ο ίδιος φέρεται να ομολόγησε τις πράξεις του, ενώ ισχυρίστηκε ότι τα δύο τελευταία χρόνια δεχόταν φραστικές αλλά και σωματικές επιθέσεις από το θύμα, χωρίς να δώσει λεπτομέρειες. Ορισμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δυο τους λογομάχησαν για τα χωράφια και τα τρακτέρ των οικογενειών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση