GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πού είδαν τελευταία φορά τον 14χρονο που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως αναφορικά με τη δολοφονία του 14χρονου αγοριού στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης, μετά από μαρτυρία του προέδρο...


Νέα στοιχεία έρχονται στο φως αναφορικά με τη δολοφονία του 14χρονου αγοριού στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης, μετά από μαρτυρία του προέδρου της κοινότητας στην οποία διέμενε ο νεαρός, Λουκά Ευσταθιάδη.

Ο 14χρονος χθες το βράδυ ήταν στο αναψυκτήριο του χωριού και τα ίχνη του χάθηκαν, όταν το παιδί χωρίστηκε με τον φίλο του και θα περπατούσε μια απόσταση 500 μέτρων για να φτάσει σπίτι του. 

Η εκτίμηση του ιατροδικαστή είναι ότι ο νεαρός έφερε ίχνη πάλης στο σώμα του, γεγονός που υποδεικνύει ότι πάλεψε για τη ζωή του.

Το κινητό του τηλέφωνο βρέθηκε απενεργοποιημένο στο πλευρό του, ενώ πεσμένα δίπλα του ήταν και τα χρήματα που είχε μαζί του, γεγονός που κάνει τις αρχές να απομακρύνονται από το ενδεχόμενο της απόπειρας ληστείας, χωρίς ωστόσο να το αποκλείουν.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Σήμερα και ώρα 10:30, στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης, βρέθηκε νεκρός από περίοικους και περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Αγίου Αθανασίου, 14χρονος.

Σύμφωνα με αυτοψία κας. Ιατροδικαστή, ο ανήλικος έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στην τραχηλική χώρα.

Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την εξερεύνηση του χώρου.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση