GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ: 19χρονος στρατιώτης πέθανε στον ύπνο του

Ένας 19χρονος νεοσύλεκτος στρατιώτης της 7ΗΣ Μηχανοκινήτης Ταξιαρχίας στον Προβατώνα Έβρου, άφησε την τελευταία του πνοή καθώς δεν ξύ...


Ένας 19χρονος νεοσύλεκτος στρατιώτης της 7ΗΣ Μηχανοκινήτης Ταξιαρχίας στον Προβατώνα Έβρου, άφησε την τελευταία του πνοή καθώς δεν ξύπνησε από τον βραδυνό ύπνο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο άτυχος νέος επέστρεψε από χθεσινή έξοδο ήταν καλά στην υγεία του.

Όπως γνωστοποίησε το Γενικό Επιτελείο Στρατού, "κατά το εγερτήριο της 23ης Ιουνίου, ο Στρατιώτης Θ.Α. της δυνάμεως της 7ης μηχανοκινήτου Ταξιαρχίας, δεν ξυπνούσε. Άμεσα, διακομίστηκε στον σταθμό επανεκτισήμων (ΣΤΕΠ- μονάδα υγείας των στρατοπέδων-) όπου έγινε προσπάθεια ανάνηψης από γιατρό του στρατοπέδου και στη συνέχεια διεκομίσθη στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του".

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση ο θάνατος του οφείλεται σε οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Με διαταγή του Α/ΓΕΣ Βασίλη Τελλίδη ελικόπτερο NH-90 θα παραλάβει τη σορό. Η κηδεία του στρατιώτη θα γίνει αύριο.  Το ΓΕΣ εκφράζει συλλυπητήρια στους οικείου του."

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση