GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς αλλάζει το σώμα της γυναίκας στην εγκυμοσύνη σε ένα βίντεο 1 λεπτού

Από την πρώτη κιόλας μέρα της εγκυμοσύνης μια γυναίκας, το σώμα της αλλάζει ακόμη και αν εκείνη δεν το καταλαβαίνει αφού εσωτερικά προ...


Από την πρώτη κιόλας μέρα της εγκυμοσύνης μια γυναίκας, το σώμα της αλλάζει ακόμη και αν εκείνη δεν το καταλαβαίνει αφού εσωτερικά προετοιμάζεται για να υποδεχτεί και να προστατέψει αυτή τη νέα ζωή.

Όσο ένα πλάσμα μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, τόσο περισσότερο το σώμα της γυναίκας αλλάζει μαζί με αυτό και σταδιακά τους επόμενους μήνες αρχίζει να νιώθει τις αλλαγές που συμβαίνουν. Μεταξύ άλλων, το μέγεθος της μήτρας αυξάνεται, τα έντερα, η ουροδόχος κύστη και άλλα όργανα πιέζονται ανά εβδομάδα και προσαρμόζονται στις ανάγκες της καινούριας ζωής που σχηματίζεται.

Ιδιαίτερα στο τελευταίο τρίμηνο της εγκυμοσύνης γίνονται οι μεγαλύτερες αλλαγές, το σώμα της γυναίκας έχει αλλάξει πολύ και όλα έχουν πάρει τη θέση τους ώστε να έρθει η καινούρια ζωή στον κόσμο. Δείτε μέσα από το παρακάτω βίντεο το συγκλονιστικό θαύμα της ζωής και πώς αλλάζει το γυναικείο σώμα ανά εβδομάδες και ανά μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση