GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

22χρονη που μαχαίρωσε 46χρονο: Με παρενοχλούσε σεξουαλικά

Δολοφόνησε στη μέση του δρόμου έναν άνδρα στην Κόρινθο, γιατί την παρενόχλησε σεξουαλικά. Έτσι τουλάχιστον υποστήριξε ο δικηγόρος της...


Δολοφόνησε στη μέση του δρόμου έναν άνδρα στην Κόρινθο, γιατί την παρενόχλησε σεξουαλικά. Έτσι τουλάχιστον υποστήριξε ο δικηγόρος της 22χρονης, η οποία μαχαίρωσε τον 46χρονο στον πεζόδρομο τα ξημερώματα της Τετάρτης.

«Το θύμα ήταν αυτό το οποίο προκάλεσε φορτικά, απειλητικά και επικίνδυνα για τη ζωή των κοριτσιών» δήλωσε ο δικηγόρος της κατηγορούμενης, Στέλιος Μαρκέλλος, όπως αναφέρει το korinthostv.gr.

Όμως ο εισαγγελέας της άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και την παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή μαζί με την 17χρονη φίλη της.

Όπως υποστηρίζει η κατηγορούμενη περπατούσε με τη φίλη της στο δρόμο και ο άτυχος άνδρας τις παρενόχλησε σεξουαλικά. Τότε η κοπέλα, η οποία είναι ρομά, του κάρφωσε στο στήθος ένα μαχαίρι.

Αμέσως μετά, πέταξε το μαχαίρι και τράπηκε σε φυγή μαζί με την 17χρονη.

Αστυνομικοί από την ασφάλεια Κορίνθου κατάφεραν πολύ γρήγορα να την εντοπίσουν και να τη συλλάβουν. Μαζί της οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα η μητέρα της και ένας 30χρονος φίλος της για υπόθαλψη εγκληματία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση