GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το αργότερο έως τις 22 Ιουνίου η απόφαση της ΕΚΤ για αποδοχή των ελληνικών ομολόγων

Το αργότερο έως τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της (non monetary policy meeting), στις 22 Ιουνίου, θα αποφασίσει η ΕΚΤ την απ...


Το αργότερο έως τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της (non monetary policy meeting), στις 22 Ιουνίου, θα αποφασίσει η ΕΚΤ την αποδοχή των ελληνικών ομολόγων ως ενέχυρων για τη χρηματοδότηση των ελληνικών τραπεζών, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ - ΜΠΕ.
Ο Πρόεδρος της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι ανέφερε νωρίτερα ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της τράπεζας συζήτησε την Πέμπτη το θέμα αυτό και αναγνώρισε τη «σημαντική πρόοδο» που έχει πραγματοποιήσει πρόσφατα η Ελλάδα.
Ωστόσο, ο Ντράγκι υπογράμμισε ότι η Ελλάδα πρέπει να υλοποιήσει λίγα προαπαιτούμενα ακόμη. Μόλις εφαρμοστούν τα προαπαιτούμενα στην Ελλάδα, τόνισε, το Διοικητικό Συμβούλιο θα αποφασίσει την αποδοχή των ελληνικών ομολόγων.
Σημειώνεται ότι στις 22 και 23 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα συνέδριο του Economist για την ελληνική οικονομία, στο οποίο θα είναι κεντρικός ομιλητής ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση