GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο καθηγητής μαθηματικών και δότης σπέρματος με τα 22 παιδιά

Ο πανύψηλος καθηγητής μαθηματικών στο CUNY Kingsborough στη Νέα Υόρκη, όταν κατεβαίνει από την έδρα χαρίζει...χαμόγελα σε δεκάδες γυναί...


Ο πανύψηλος καθηγητής μαθηματικών στο CUNY Kingsborough στη Νέα Υόρκη, όταν κατεβαίνει από την έδρα χαρίζει...χαμόγελα σε δεκάδες γυναίκες που επιθυμούν να τεκνοποιήσουν. Ο 40χρονος Ari Nagel τα τελευταία 12 χρόνια έχει δώσει το σπέρμα του σε 18 γυναίκες και έχει - μέχρι στιγμής- 22 παιδιά. Έχει γίνει δότης σε ζευγάρια λεσβιών και σε single γυναίκες που επιθυμούν ένα παιδί χωρίς να χρειαστεί να απευθυνθούν σε μια τράπεζα σπέρματος (που κοστίζει εκατοντάδες δολάρια)... Είναι ο νούμερο ένα μπαμπάς, όπως τον χαρακτηρίζει η New York Post με τον ίδιο να δηλώνει "Είναι πολύ εύκολο για μένα...".
Το μεγαλύτερο παιδί του καθηγητή είναι 12 ετών τον οποίο "συνέλαβε" μια γυναίκα με την οποία διατηρούσε σχέση, αλλά όλα τα υπόλοιπα παιδιά έγιναν με τη μέθοδο της δωρεάς σπέρματος.
Υπάρχουν φορές που παρέχει ότι... πολυτιμότερο έχει με τον παραδοσιακό τρόπο όπως στην περίπτωση ενός ζευγαριού λεσβιών - όπως σημειώνει το δημοσίευμα, κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης η παρτενέρ κρατάει το χέρι στην σύντροφό της για ηθική υποστήριξη. "Δεν είχε κοιμηθεί ποτέ με άντρα, οπότε η σύντροφός της της κρατούσε το χέρι. Μπορεί να είναι λίγο επώδυνο, αλλά μετά από μερικές φορές, είναι άνετες", σημειώνει. Άλλες φορές, παρέχει το σπέρμα του στο κυπελλάκι, το οποίο και προτιμά.
Μάλιστα, για το "έργο" του δε διστάζει να χρησιμοποιήσει ακόμα και τις δημόσιες τουαλέτες, παραδίδοντας το "προϊόν" χέρι χέρι στις γυναίκες.






 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση