GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θρήνος για 22χρονη εστεμμένη που πέθανε τραγικά λίγο μετά τη στέψη

Η 22χρονη καλλονή που βλέπετε στις φωτογραφίες, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο και έσβησε σε ηλικία μόλις 22 ετών. Η Yumara Lopez είχε ...


Η 22χρονη καλλονή που βλέπετε στις φωτογραφίες, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο και έσβησε σε ηλικία μόλις 22 ετών. Η Yumara Lopez είχε εκπροσωπήσει τη Νικαράγουα στον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς Miss World το 2014 που είχε διεξαχθεί στο Λονδίνο. 

Τα συνταρακτικά νέα για την όμορφη Yumara ήρθαν όταν οι γιατροί της ανακοίνωσαν ότι πάσχει από καρκίνο στον εγκέφαλο (αστροκύτωμα), πριν από 24 περίπου μήνες. Από τότε, έδινε σκληρή μάχη κατά της ασθένειας, αλλά δυστυχώς άφησε χθες την τελευταία της πνοή στο Alejandro Davila Bolanos Military Hospital στην πρωτεύουσα της Νικαράγουα, Μανάγουα. 

Η νεαρή, είχε στεφθεί Miss World Nicaragua το 2014, όταν η Maria Esther Cortes Molina παραιτήθηκε από το στέμμα της. Παρά την σοβαρή κατάσταση της υγείας της, ταξίδεψε στο Λονδίνο προκειμένου να διαγωνισθεί μαζί με 121 άλλες χώρες. 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση