GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

27 επιθέσεις έκανε ο 46χρονος "δράκος με το ποδήλατο"

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δράση του 46χρονου από την Αλβανία που παρενοχλούσε σεξουα...


Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δράση του 46χρονου από την Αλβανία που παρενοχλούσε σεξουαλικά δεκάδες ανήλικες μαθήτριες σε ολόκληρη την Αθήνα.
Ο δράστης έστηνε καρτέρι έξω από σχολεία διαφόρων περιοχών και προσέγγιζε τις μαθήτριες, ενώ επέβαινε σε ποδήλατο, προφασιζόμενος ότι γνώριζε τους γονείς τους. «Δεν θυμάσαι που είχα έρθει σπίτι σου και μιλούσα με τον μπαμπά» φέρεται πως έλεγε ο 46χρονος που με αυτό τον τρόπο κατάφερνε να παρασέρνει τις μαθήτριες, να τις οδηγεί σε απόμερο σημείο και εκεί να τις παρενοχλεί.
Τρομοκρατημένα τα ανήλικα θύματα του ενημέρωναν τους γονείς τους που με την σειρά τους ανέφεραν στην αστυνομία το περιστατικό. Η μεθοδολογία του δράστη οδήγησε τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα πως πρόκειται για το ίδιο άτομο παρά το γεγονός ότι τα «χτυπήματα» γίνονταν σε διαφορετικές περιοχές.
Όλοι οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης είχαν ενημερωθεί για την δράση του και έτσι εντοπίστηκε από την ομάδα ΔΙΑΣ στη Δραπετσώνα. Εκεί διαπιστώθηκε πως ο 46χρονος είχε διαπράξει 27 επιθέσεις σε βάρος μαθητριών σε περιοχές της Βορειανατολικής Αττικής, της Δυτικής Αττικής και του Πειραιά.
Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή ενώ κατηγορείται για αποπλάνηση παιδιών κατά συρροή, κλοπή και απείθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση