GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο "δράκος με το ποδήλατο" είχε παρενοχλήσει 27 ανήλικα κορίτσια

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένας 46χρονος υπήκοος Αλβανίας, προσέγγιζε ανήλικα κορίτσια ηλικίας 13 έως 15 ετών σε σχολικά συγκροτήματα τη...


Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένας 46χρονος υπήκοος Αλβανίας, προσέγγιζε ανήλικα κορίτσια ηλικίας 13 έως 15 ετών σε σχολικά συγκροτήματα της Αττικής κυρίως τις πρωινές ώρες και με την πρόφαση ότι γνώριζε τους γονείς τους προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους.
Η Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, προχώρησε στη σύλληψη του 46χρονου, έπειτα από καταγγελίες γονέων και μαθητών σε αστυνομικά τμήματα, όταν κινούμενος με ποδήλατο αρνήθηκε έλεγχο από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ και ετράπη σε φυγή στην περιοχή της Δραπετσώνας. Ακολούθησε καταδίωξη με αποτέλεσμα ο δράστης να συλληφθεί.
Μέχρι στιγμής, εξιχνιάσθηκαν υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης σε βάρος είκοσι επτά ανήλικων μαθητριών, η συντριπτική πλειονότητα των οποίων τον αναγνώρισε ανεπιφύλακτα, σε περιοχές της Βορειανατολικής Αττικής, της Δυτικής Αττικής και του Πειραιά. Σε μία μάλιστα περίπτωση αφαίρεσε από μαθήτρια και το κινητό της τηλέφωνο.
Ο 46χρονος που κατηγορείται για αποπλάνηση παιδιών κατά συρροή, κλοπή και απείθεια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση