GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση 27 ανήλικων μαθητριών

Ένας 46χρονος από την Αλβανία συνελήφθη, στις 2 Ιουνίου στη Δραπετσώνα, για αποπλάνηση παιδιών κατά συρροή, κλοπή και απείθεια. Το τε...


Ένας 46χρονος από την Αλβανία συνελήφθη, στις 2 Ιουνίου στη Δραπετσώνα, για αποπλάνηση παιδιών κατά συρροή, κλοπή και απείθεια.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα περιήλθαν στην Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, καθώς και σε διάφορα Τμήματα Ασφαλείας της Αττικής, καταγγελίες σχετικά με την δράση ενός ατόμου, το οποίο κινούμενο με ποδήλατο, προσέγγιζε ανήλικες και ενεργούσε σε βάρος τους ασελγείς πράξεις.

Για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του ανωτέρω δράστη, πραγματοποιήθηκαν επισταμένες και συνεχείς αναζητήσεις από πλήθος Αστυνομικών Υπηρεσιών Τάξης και Ασφάλειας, με αποτέλεσμα στις 2 Ιουνίου να εντοπισθεί στη Δραπετσώνα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ), άτομο κινούμενο με ποδήλατο που προσομοίαζε με τα χαρακτηριστικά του αναζητούμενου. Ο δράστης αρνούμενος τον αστυνομικό έλεγχο, ετράπη σε φυγή, τελικά όμως ακινητοποιήθηκε και προσήχθη αρχικά στο Τ.Α. Δραπετσώνας και στη συνέχεια στην Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα που διενεργήθηκε, ο 46χρονος κινούμενος συνήθως με ποδήλατο, πλησίον σχολικών συγκροτημάτων, κυρίως κατά τις πρωινές ώρες της προσέλευσης των μαθητών και προφασιζόμενος ότι είναι γνωστός της οικογενείας τους, προσέγγιζε ανήλικες μαθήτριες ηλικίας 13 έως 15 ετών, και προέβαινε σε ασελγείς πράξεις. Σε μία μάλιστα περίπτωση αφαίρεσε από μαθήτρια και το κινητό της τηλέφωνο.

Μέχρι στιγμής, εξιχνιάσθηκαν υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης σε βάρος 27 ανήλικων μαθητριών, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων τον αναγνώρισαν ανεπιφύλακτα, σε περιοχές της Βορειανατολικής Αττικής, της Δυτικής Αττικής και του Πειραιά.

Κατασχέθηκαν τα δύο ποδήλατα που χρησιμοποιούσε κατά την τέλεση των πράξεών του.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση