GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο 30χρονος άνδρας λίγο πριν δολοφονηθεί στο μακελειό του Ορλάντο: "Μαμά θα πεθάνω"

Συγκλονίζουν τα μηνύματα που έστειλε ένας 30χρονος άνδρας στη μητέρα του λίγο πριν χάσει τη ζωή του από τα πυρά του δράστη, σε νυχτερινό ...


Συγκλονίζουν τα μηνύματα που έστειλε ένας 30χρονος άνδρας στη μητέρα του λίγο πριν χάσει τη ζωή του από τα πυρά του δράστη, σε νυχτερινό κέντρο στο Ορλάντο.

Ο Eddie Justice ένιωσε την ανάγκη να επικοινωνήσει με την μητέρα του για να την ενημερώσει για όλα όσα συνέβαιναν αλλά και για να την αποχαιρετήσει.

Ο 30χρονος ζήτησε αρχικά από τη μητέρα του να καλέσει την αστυνομία λέγοντας της ότι έχει κρυφτεί στις τουαλέτες του καταστήματος μαζί με άλλα άτομα προκειμένου να γλιτώσουν.

«Μαμά, σε αγαπώ. Υπάρχουν πυροβολισμοί στο κλαμπ. Κάλεσε την αστυνομία γρήγορα. Κάλεσέ τους μαμά. Τώρα είμαι στις τουαλέτες. Έρχεται. Θα πεθάνω. Έρχεται. Μας έχει, είναι εδώ μαζί μας» ήταν τα μηνύματα του άτυχου άνδρα που έχασε τη ζωή του από τα πυρά του δράστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση