GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εγκληματική ομάδα χτύπησε 32 φορές στη Δυτική Αττική

Εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές από εταιρείες, σπίτια και αυτοκίνητα σε περιοχές της Δυτικής Αττικής, εξαρθρώ...


Εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές από εταιρείες, σπίτια και αυτοκίνητα σε περιοχές της Δυτικής Αττικής, εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Πρωινές ώρες της 8ης Ιουνίου, συνελήφθησαν στο Αιγάλεω, ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών, τρεις άντρες από την Αλβανία, ηλικίας 22, 24 και 26 ετών, μέλη της σπείρας. Ταυτοποιήθηκε και αναζητείται ένας επιπλέον συνεργός τους.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ερευνών για την εξιχνίαση υποθέσεων κλοπών στην Δυτική Αττική, εντοπίστηκαν οι δράστες και επιβεβαιώθηκε η εγκληματική τους δράση. Συγκεκριμένα, τα μέλη της σπείρας, από διετίας και πλέον προέβαιναν συστηματικά σε διαρρήξεις οικιών, εταιρειών και αυτοκίνητων από το εσωτερικό των οποίων αφαιρούσαν χρήματα, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, εμπορεύματα κλπ.

Στην κατοχή τους καθώς και από τις κατ' οίκον έρευνες, βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος εργαλείων, ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών καθώς και είδη οικιακής χρήσης.

Από την μέχρι τώρα έρευνα, έχουν εξιχνιασθεί 32 περιπτώσεις κλοπών εκ των οποίων 17 σε εταιρείες, 10 σε οικίες και πέντε σε οχήματα.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση