GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντάισελμπλουμ: Πάρτε τώρα τη δόση αλλά έχουμε 4 θεματάκια για αργότερα

Την ολοκλήρωση, από την Ελλάδα, όλων των προαπαιτούμενων για την εκταμίευση της δόσης των 7,5 δισ. επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του Eurogro...


Την ολοκλήρωση, από την Ελλάδα, όλων των προαπαιτούμενων για την εκταμίευση της δόσης των 7,5 δισ. επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, κατά την είσοδό του στη συνεδρίαση των Διοικητών του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας, στο Λουξεμβούργο. 

Η Ελλάδα φαίνεται να έχει κάνει «όλη τη δουλειά σε σχέση με τα προαπαιτούμενα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ντάισελμπλουμ προσθέτοντας ότι η απόφαση για την εκταμίευση της δόσης θα ληφθεί αύριο το πρωί. Τέλος, σημείωσε πως υπάρχουν «τέσσερα πολύ μικρά θέματα», που θα πρέπει να αντιμετωπιστούν «αργότερα».

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει η συνεδρίαση του Eurogroup στο Λουξεμβούργο, η oποία έχει καθαρά τυπικό χαρακτήρα, μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης. 

Πηγές της ΕΕ στο Λουξεμβούργο τονίζουν ότι η εκταμίευση της δόσης προς την Ελλάδα γίνεται πριν από το δημοψήφισμα στη Βρετανία στις 23 Ιουνίου, για την παραμονή ή όχι της χώρας στην ΕΕ, καθώς οι Ευρωπαίοι εταίροι θέλουν να στείλουν και ένα μήνυμα στο Λονδίνο για το τι σημαίνει η έννοια της αλληλεγγύης προς τους εταίρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση