GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η σύζυγος του Καλλίτση: Είμαι άυπνη 4 μήνες, φοβάμαι - ΒΙΝΤΕΟ

«Είμαστε αρκετά καλύτερα, αλλά οι σφαίρες είναι και στη ψυχή» είπε η σύζυγος του κομμωτή Πάνου Καλλίτση μιλώντας στην εκπομπή της Τατιά...


«Είμαστε αρκετά καλύτερα, αλλά οι σφαίρες είναι και στη ψυχή» είπε η σύζυγος του κομμωτή Πάνου Καλλίτση μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.
«Ο Πάνος είναι από τη φύση του αισιόδοξος άνθρωπος, από τη στιγμή που πέρασε όλη αυτή η διαδικασία και στάθηκε στα πόδια του μου είπε “το αφήνουμε πίσω και προχωράμε” γιατί πιστεύει στο καλό και στο θετικό της ιστορίας. Εγώ έχω μείνει πίσω στις φοβίες μου» ανέφερε.
«Έχουν περάσει 4 μήνες και κάτι, δεν έχω σταματήσει ποτέ να σκέφτομαι τις εικόνες. Για εμένα είναι ένοχοι όλοι οι ήχοι όταν ξαπλώνω να κοιμηθώ ειδικά το βράδυ. Φοβάμαι. Είμαι άυπνη περίπου 4 μήνες, ανά μία ώρα θέλω να σηκωθώ να δω τις κάμερες. Έχω ανάγκη άλλα πράγματα από το να κοιμηθώ, φοβάμαι» πρόσθεσε.
Δείτε το βίντεο του E


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση