GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όσα θέλετε να ξέρετε για 500 είδη ούζου σε Ελλάδα και Κύπρο

Περισσότερα από 500 καραφάκια, περισσότερες από 200 ποτοποιίες σε Ελλάδα και Κύπρο. Όλη η ιστορία του ούζου και οτιδήποτε γύρω από αυτό...


Περισσότερα από 500 καραφάκια, περισσότερες από 200 ποτοποιίες σε Ελλάδα και Κύπρο. Όλη η ιστορία του ούζου και οτιδήποτε γύρω από αυτό σε έναν ιστότοπο.
Είναι η πρώτη απόπειρα δημιουργίας ενός διαδικτυακού τόπου συνάντησης των φίλων του ούζου σε ολόκληρο τον πλανήτη. Αναβαθμίζοντας την αρχική απόπειρα, που το 2007 πρωτοπαρουσίασε στο διαδίκτυο το άγνωστο ως τότε - στους περισσότερους - πλήθος ετικετών ούζου, η δεύτερη αυτή έκδοση της ιστοσελίδας φιλοδοξεί μέσα από την ανάδειξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του εθνικού μας ποτού, της ιστορίας του, αλλά και της προβολής των εξελίξεων του κλάδου της ποτοποιίας, να συμβάλει στη δημιουργία μιας σύγχρονης και αντάξιάς του, εικόνας.
Επιπλέον, συναρμολογώντας τον Παγκόσμιο χάρτη του Ούζου, αρχικά με την αποτύπωση του συνόλου των σημείων παραγωγής του σε Ελλάδα και Κύπρο, και στη συνέχεια με τον εντοπισμό όσο το δυνατόν περισσότερων σημείων πώλησης και κατανάλωσης ούζου σε όλο τον κόσμο, σκοπός της συγκεκριμένης ιστοσελίδας είναι η προώθηση των εξαγωγών του σε υπάρχουσες, αλλά και σε νέες αγορές.
Ο λόγος για το tsou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση