GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα στοιχεία για τον απανθρακωμένο 50χρονο στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης

Νέα στοιχεία προκύπτουν για το απανθρακωμένο πτώμα του 50χρονου στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης, μετά και την ταυτοποίηση των στοιχείων του, χ...


Νέα στοιχεία προκύπτουν για το απανθρακωμένο πτώμα του 50χρονου στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης, μετά και την ταυτοποίηση των στοιχείων του, χθες το βράδυ, από συγγενικό του πρόσωπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, μετά και τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών με τα τατουάζ του θύματος, από την Αστυνομία, ο νεκρός αναγνωρίστηκε από τον αδερφό του.

Πρόκειται για έναν 50χρονο από τον Πειραιά, ο οποίος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και όπλων.

Τελευταία φορά που το θύμα είχε προσαχθεί στην αστυνομία για παρόμοια αδικήματα ήταν τον Οκτώβριο του 2015.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, μετά την ταυτοποίηση του πτώματος, οι έρευνες εστιάζονται στο σπίτι και τις τηλεφωνικές συνομιλίες που είχε ο 50χρονος.

Υπενθυμίζουμε ότι, ο δράστης, αφού αρχικά πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο τον άνδρα στο κεφάλι, στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο πτώμα προσπαθώντας να εξαφανίσει τα ίχνη του θύματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση