GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητσοτάκης: Παρέλαβα τη ΝΔ 7 μονάδες πίσω και την έφερα 10 μπροστά

«Τον Σεπτέμβριο η κυβέρνηση θα βρεθεί μπροστά σε ένα νέο τραγικό αδιέξοδο» προέβλεψε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευ...


«Τον Σεπτέμβριο η κυβέρνηση θα βρεθεί μπροστά σε ένα νέο τραγικό αδιέξοδο» προέβλεψε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, ενώ τάχθηκε κατά της περικοπής του 13ου και 14ου μισθού αλλά υπέρ της αλλαγής του συνδικαλιστικού νόμου.
   «Δεν θα έλθει η ανάπτυξη διότι οι επιλογές της κυβέρνησης οδηγούν την χώρα σε κατάσταση στασιμοχρεοκοπίας. Με αυτή την ιδεοληπτική κυβέρνηση και με αυτούς τους υπουργούς δεν θα έλθει η ανάπτυξη» εκτίμηση ο αρχηγός της ΝΔ. Υποστήριξε ότι η φορολογία οδηγεί ανθρώπους στην παραοικονομία, επενδύσεις δεν έρχονται, κλείνουν επιχειρήσεις, έχουμε αποεπένδυση. Από τον Σεπτέμβριο αυτά θα είναι εμφανή και η κυβέρνηση θα βρεθεί μπροστά σε ένα νέο τραγικό αδιέξοδο. Αυτά έγιναν με επιλογή της κυβέρνησης για να ικανοποιήσει την εκλογική της πελατεία, υπάρχει ταξικό πρόσημο στις επιλογές της, είπε ο κ. Μητσοτάκης.
   «Η ΝΔ δεν θα γίνει ταξικό κόμμα, εγώ προτάσσω έναν πολιτικό λόγο ενότητας, αποκρούω τον ταξικό διαχωρισμό, η ΝΔ δεν εκφράζει τους έχοντες και τους κατέχοντες. Η ΝΔ βρίσκει ερείσματα στις φτωχές γειτονιές της Αθήνας. Η αύξηση των έμμεσων φόρων επιβαρύνει εκείνους που δεν έχουν, ενώ η αύξηση των φορολογικών συντελεστών οδηγεί πολλούς σε απόγνωση και στην φοροδιαφυγή» ανέφερε, ενώ εκτίμησε ότι θα ενεργοποιηθεί ο κόφτης επειδή τα έσοδα δεν θα βγαίνουν.
    «Η χώρα και οι εργαζόμενοι δεν αντέχουν καμία άλλη μείωση μισθού, γι αυτό δεν μπαίνει θέμα 13ου και 14ου μισθού» τόνισε αναφερόμενος στα εργασιακά, αλλά τάχθηκε υπέρ της αλλαγής του συνδικαλιστικού νόμου. Σημείωσε όμως ότι αυτό που έχει σημασία είναι να μην κοπεί το συνολικό εισόδημα. Αυτή την ώρα οι μισθοί είναι αρκετά έως πολύ χαμηλοί και δεν βρίσκεται εκεί το πρόβλημα ανταγωνιστικότητας της οικονομίας.
   Απαντώντας στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα είπε ότι «δεν υπάρχει κανένας κόφτης χρέους» για να προσθέσει: «Είναι ένα ακόμη ψέμα του πρωθυπουργού. Καμία ουσιαστική δέσμευση για το χρέος δεν υπάρχει. Η ρύθμιση έχει μετατεθεί για το 2018, μετά τις γερμανικές εκλογές. Ο κ. Τσίπρας τα έδωσε όλα για να μείνει στην εξουσία, χωρίς να πάρει τίποτε. Το μόνο που ενδιαφέρει τον κ. Τσίπρα και τον κ. Καμμένο, αυτήν την ετερόκλητη συμμαχία, είναι να μείνουν στην εξουσία».
   Σχετικά με εσωκομματικά θέματα, σημείωσε ότι παρέλαβε τη ΝΔ «που είχε χάσει με 7 μονάδες τις εκλογές και τώρα η ΝΔ είναι 8-10 μονάδες μπροστά» και πρόσθεσε: «Δεν είμαστε σε στρατηγικό αδιέξοδο, αλλά πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης».
   Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να προσδοκά ότι θα προσελκύσει τον μεσαίο χώρο γιατί όλη η πολιτική του διαδρομή είναι διαδρομή αναξιοπιστίας, υποστήριξε ακόμη και συμπλήρωσε: « Ο κ. Τσίπρας θα παραμένει πάντα δέσμιος των "53" και των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ, αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει». Έφερε σαν παράδειγμα το προσφυγικό. «Γιατί δεν έχουμε κλειστά προαναχωρησιακά κέντρα, γιατί δεν έχει αδειάσει το Ελληνικό, γιατί μας πήρε τρεις μήνες να αδειάσουμε την Ειδομένη» διερωτήθηκε, για να προσθέσει ότι «αν τα έκανε αυτά θα βρισκόταν απέναντι στους αλληλέγγυους και τις συνιστώσες».
   Τέλος, ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε: «είμαστε υπέρ των εκλογών γιατί το κόστος των εκλογών είναι μικρότερο από το κόστος της παραμονής αυτής της κυβέρνησης».

1 σχόλιο

  1. ΠΑΡΕΛΑΒΕΣ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΛΙΑΝ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΑΠΟΚΟΜΜΑ...

    Δεν πρέπει να αμφιβάλλει κανένας πλέον ότι ο Κυριάκος αποτελεί μία από τις πλέον φαιδρές περιπτώσεις πολιτικών προσώπων που έχει αναδείξει αυτός ο τόπος.

    Εάν ο Κούλης δεν ήταν γόνος του Μητσοτάκη, δεν θα υπήρχε στο πολιτικό σκηνικό.

    Ο Κούλης αποτελεί το πλέον φθαρμένο πολιτικό υλικό και γύρω του έχουν μαζευτεί όλα τα φθαρμένα παλαιοκομματικά υλικά, που όχι απλώς αφαίμαξαν την χωρά, αλλά και την οδήγησαν στην ξενοδουλεία και στον εξωφρενικό δανεισμό.

    Ο Κούλης θα πρέπει να διαλύσει αμμελητί τη Νου-γόνο-Δούλα, να αλλάξει το όνομα και να διαγράψει καμιά 500 χαραμοφάηδες Ντορουποταχτικούς, που συνωστίζονται στα κομματικά στέκια και κλαίνε για την μάσα και την μιζα που χάθηκε ...

    Η ανάμιξη του κάθε Μητσοτακικού-υποτακτικού Nτοροκοπρόσκυλου, στην πολιτική δεν είχε σχεδόν ποτέ σαν κινητήρια δύναμη το συμφέρον του λάου, αλλά μόνον την οικογενειακή εξουσία και την οικονομική αφαίμαξη της χώρας.

    Νέο-Δημοκράτες, με Κούληδες, Ντοράκιδες, Χατζηντοράκιδες, Αυγενάκιδες και Αδωνοβορίδες , μην απορείτε πως φτάσαμε εδώ που φτάσαμε και προπαντός μην εθελοτυφλείτε ελπίζοντας ένα καλύτερο μέλλον.



    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση