GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ με επιβάτη σε αεροσκάφος της Aegean: Δεν με νοιάζει αν πεθάνω!

Στο ψυχιατρείο κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί ο 21χρονος Βρετανός Πακιστανικής καταγωγής που καθήλωσε πτήση της Αegean από το αεροδρό...


Στο ψυχιατρείο κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί ο 21χρονος Βρετανός Πακιστανικής καταγωγής που καθήλωσε πτήση της Αegean από το αεροδρόμιο της Λάρνακας στο Heathrow. Μια φωνή «Δεν με νοιάζει αν πεθάνω», ήταν αρκετή για να θέσει σε συναγερμό τις αρχές ασφαλείας του αεροδρομίου, όπως γράφει το cyprustimes.com.

Η πτήση που ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει στις 17 και 40 καθηλώθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας όπου έσπευσαν μέλη της αστυνομίας για έρευνες ώστε να διασφαλιστεί ότι δεν υπήρχε οτιδήποτε επικίνδυνο εντός του αεροσκάφους ή στις αποσκευές του επιβάτη.

Αφού ακολουθήθηκαν όλες οι ενδεδειγμένες διαδικασίες και δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε ύποπτο εντός του αεροσκάφους και στις αποσκευές του, ο Βρετανός υπήκοος πακιστανικής καταγωγής που κατάφερε να κινητοποιήσει τις αρχές, οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα για ανάκριση.

Οι επιβάτες που είχαν κληθεί να εγκαταλείψουν το αεροσκάφος προκειμένου να γίνουν όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι, επιβιβάστηκαν σε άλλο αεροσκάφος της Aegean και αναχώρησαν για το αεροδρόμιο του Heathrow στις 8 και 20 το βράδυ.

Ο 21χρονος  συνελήφθη και μετά από σύντομη ανάκριση κρίθηκε ότι είχε ανάγκη ψυχιατρικής εξέτασης και για τον σκοπό αυτό εξασφαλίστηκε διάταγμα Δικαστηρίου. Εξετάστηκε από κυβερνητικό ψυχίατρο και κρίθηκε ότι χρήζει ψυχιατρικής νοσηλείας γι’ αυτό και θα μεταφερθεί στα ψυχιατρικά ιδρύματα Αθαλάσσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση