GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απίστευτη εμπειρία του να μένεις σε Airstream

Γράφει η Νάντια Μασσαχού Διαμονή σε τροχόσπιτο. Ήχοι ενθουσιασμού ακουγόντουσαν στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Διαμονή σε τροχόσπιτο! ...


Γράφει η Νάντια Μασσαχού
Διαμονή σε τροχόσπιτο. Ήχοι ενθουσιασμού ακουγόντουσαν στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Διαμονή σε τροχόσπιτο! Αυτός ήταν ο τίτλος των σκέψεών μου στη διαδρομή για Παύλιανη (περίπου ένα δίωρο αδήγησης από την Αθήνα) και συγκεκριμένα για το Vasilikia Mountain Farm. Ανέκαθεν με γοήτευε η ιδέα μιας μποέμ διαμονής, περίμενα διακαώς να το αντικρίσω, παράλληλα όμως για να είμαι απόλυτα ειλικρινής είχα και τις ανησυχίες μου, ιδίως σχετικά με το πόσο βολικό είναι να περάσουν ένα χαλαρό και άνετο τριήμερο δύο άτομα σε ελάχιστα τετραγωνικά.

Είμαι fan του αγροκτήματος Vasilikia και κάθε χρόνο έχει ισχυρή θέση στην agenda των αποδράσεών μου, ενθουσιάζομαι κάθε φορά με όποιο σπίτι της φάρμας και να μείνω από τον άψογο συνδυασμό της πολυτέλειας και της απλότητας μιας country style διαμονής, όμως στο -νέο απόκτημα της φάρμας- Airstream δεν είχα ξαναμείνει ποτέ.

Έως ότου, φτάνοντας ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά, το πιο ρομαντικό και hippie style ξενοδοχείο που θα μπορούσα να μείνω. Αρχικά ξέχνα όλα όσα πιστεύεις ή δεν πιστεύεις για τα τροχόσπιτα, γιατί αυτό δεν είναι ένα τροχόσπιτο. Τοποθετημένο στο "κέντρο" της εκπληκτικής φάρμας που έχει δημιουργήσει ο Σταύρος Τζιούφας και που ανίστοιχή της δεν υπάρχει στον ελληνικό χάρτη, μοιάζει να σε καλεί για μια περιπέτεια.

Στην καρδιά λοιπόν του αγροκτήματος, ένα ολοκαίνουργιο Airstream 28' International Signature Series, κατασκευασμένο στις Η.Π.Α. και σχεδιασμένο από τον Christopher C. Deam, βρίσκεται τοποθετημένο για να προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία διαμονής στην αμεσότερη δυνατή επαφή με τη φύση.
Με το που περνώ την πόρτα του, ένα λεύκωμα αφιερωμένο στην ζωή σε αυτά τα κομψοτεχνήματα που αποπνέουν προσωπικότητα και στυλ θα γίνει το αγαπημένο μου ανάγνωσμα για τις επόμενες μέρες. Τα Airstream δεν αντιπροσωπεύουν απλά ένα τροχόσπιτο. Αποτελούν ένα θρύλο, ένα αντικείμενο του πόθου για καλλιτέχνες, rock stars και συλλέκτες όχι μόνο στην Αμερική αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.
  • Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο www.greekguide.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση