GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ με την παρέμβαση-σοκ -του Κοντομηνά στην πρωινή εκπομπή του Alpha!

Ένα θέμα που έπαιξε στον «αέρα» του «Happy Day» σχετικό με την ιδιωτική πρωτοβουλία στον τομέα της υγείας, προκάλεσε την οργίλη παρέμβασ...

Ένα θέμα που έπαιξε στον «αέρα» του «Happy Day» σχετικό με την ιδιωτική πρωτοβουλία στον τομέα της υγείας, προκάλεσε την οργίλη παρέμβαση του Δημήτρη Κοντομηνά!

Όταν Δήμος Βερύκιος παρουσίασε την ιδιωτική πρωτοβουλία για να παρέχεται ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε όλα τα παιδιά στους Φούρνους Ικαρίας από το Ιατρικό Κέντρο του Γ. Αποστολόπουλου, ο Δημήτρης Παπανώτας είπε: «Αυτό μας κάνει περήφανους τώρα ως χώρα; Όπου η υγεία των παιδιών ενός ελληνικού νησιού εξαρτάται από την ελεημοσύνη ενός επιχειρηματία;...Με τόσα λεφτά που φαγώθηκαν θα έπρεπε να είναι όλα τέλεια σαν χώρα!».

Δείτε το σχόλιο του Δημήτρη Παπανώτα που εξόργισε τον  Δ. Κοντομηνά

 Τα σχόλια του Δημήτρη Παπανώτα, εξόργισαν τόσο πολύ τον Δήμο Βερύκιο που τον ώθησαν να αποχωρήσει από την εκπομπή.
Στη συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή, θέλοντας να κατευνάσει τα πνεύματα, πρόσθεσε: «Δυστυχώς χάρη στην ιδιωτική πρωτοβουλία λειτουργεί αυτό το κράτος ακόμα. Χαίρομαι που εφόσον το κράτος δεν μπορεί και η Ευρώπη δεν μας στηρίζει, υπάρχουν κάποιοι επιχειρηματίες που βοηθούν».

Η παρέμβαση του Δημήτρη Κοντομηνά
Ακολούθησε διαφημιστικό διάλειμμα και μετά από αυτό, ο πρόεδρος του Alpha, ζήτησε να βγει στον «αέρα» της εκπομπής.
Έχοντας χάσει την ψυχραιμία του από τον τρόπο που σχολιάστηκε το θέμα, ο πρόεδρος του Alpha, είπε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και στους συνεργάτες της: «Σας παρακαλώ δώστε ένα λεπτό να μιλήσω. Ντράπηκα, όσο δεν έχω ντραπεί στη ζωή μου με αυτά που άκουσα σήμερα από Έλληνες που δουλεύουν σε ένα κανάλι που κάνει τα πάντα για να βοηθήσει τον κόσμο! Βάζουν τα χρήματα τους, βάζουν τον χρόνο τους. Πηγαίνουν να κάνουν ολόκληρο ταξίδι για να δώσουν χαρά και ελπίδα. Για να μείνει αυτός ο κόσμος στα νησιά...Ερχόμαστε τώρα και ακούμε για έναν άνθρωπο που πήγε και έδωσε από την τσέπη του, πήγε εκεί και βρήκε τα νέα ζευγάρια, γυναίκες, που κάνουν παιδιά και δεν έχουν να τα ζήσουν, να ξεγεννήσουν. Και το κάνει δωρέαν για την πατρίδα...Και αντί να λέμε συγχαρητήρια σε αυτόν τον άνθρωπο...Είναι ντροπή να μεμψιμοιρούμε για αυτά τα πράγματα. Και καθόμαστε και λέμε βλακείες».

«Κύριε πρόεδρε αν μου επιτρέπετε...», είπε η Σταματίνα Τσιμτισλή με τον Δημήτρη Κοντομηνά να τη διακόπτει: «Σας παρασκαλώ! Άσε να τελειώσω!...»
«Να ζήτησετε συγγνώμη!»Στη συνέχεια ο Δημήτρης Κοντομηνάς ζήτησε από την ομάδα του «Ηappy Day», να ζητήσουν συγγνώμη για τα σχόλια που ακούστηκαν. «Να ζητήσετε συγγνώμη», είπε.
«Το κάνουμε πρόεδρε!», είπε ο Δήμος Βερύκιος.
«Να ζητήσετε συγγνώμη για αυτά που είπατε κ.Δημήτρη (Παπανώτα) και εσείς!», επέμεινε ο Δημήτρης Κοντομηνάς.
«Δεν είπα αυτό!Βεβαίως και είπαμε ''μπράβο'' (για την πρωτοβουλία)», ψέλλισε ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Η ντροπή που έφαγα στη μούρη μου με εσάς»«Αυτή την ντροπή την έφαγα στη μούρη μου σήμερα με εσάς! Έφαγα στη μούρη μου με εσάς. Αντί να πάρουμε τον άνθρωπο να τον συγχαρούμε...μιλάμε και βρίζουμε τους ανθρώπους που δίνουν τα λεφτά τους από την τσέπη τους, πληρώνουν εκατομμύρια σε φορολογία, δουλεύουν χιλιάδες άνθρωποι στα νοσοκοκομεία τους! Ντροπή σας!», είπε ο πρόεδρος του Alpha. Και πρόσθεσε: «Με τέτοιους ανθρώπους η Ελλάδα δεν θα πάει μπροστά!...».
«Εσείς πρέπει να βγαίνετε του χρόνου», του είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, προκαλώντας την οργή του Δημήτρη Κοντομηνά. «Σταμάτα να μιλάς απέναντι μου! Επιτέλους σταμάτα να μιλάς. Με κάνατε και ντράπηκα σήμερα! Ντράπηκα. Γι΄αυτά που άκουσα από εσάς. Που είστε μία οικογένεια εδώ μέσα. Σας προσέχουμε! Έχετε το μισθό σας και λέτε βλακείες! Πρέπει να τον συγχαρούμε αυτόν τον άνθρωπο και την οικογένειά του, που θυσιάζει λεφτά δικά του. Που πάει στην άκρη της γης για να προσφέρει νοσοκομειακή περίθαλψη και γέννα... Που θα μεγαλώσει ο αριθμός των μεταναστών και των μουσουλμάνων στην Ελλάδα και σε λίγο θα χάσουμε και τη θρησκεία μας!».
Τέλος, ο Δημήτρης Κοντομηνάς αναφέρθηκε στην οδηγία του υπουργού Παιδείας, Νίκου Φίλη, προς τους γονείς να πάψουν να αποκαλούν τα παιδιά τους «πριγκίπισσες» και «βασιλόπουλα».«Ο άλλος (Νίκος Φίλης) βγαίνει και λέει να μην είναι τα παιδιά σας πριγκιπόπουλα! Άντε με αυτόν τον άνθρωπο να κάνουμε Παιδεία », τόνισε ο Δημήτρης Κοντομηνάς.

Δείτε το ξέσπασμα του Δημήτρη Κοντομηνά στον αέρα της εκπομπής "Happy Day"

2 σχόλια

  1. Τι λέει το ραμολιμέντο ο Κοντομηνάς;;;;

    Νόμος είναι ο... λόγος του ιδιοκτήτη (ή εναλλακτικά ο "Εμετικός Κοντομηνάς")

    Σε μια πρωτοφανή για τα τηλεοπτικά χρονικά παρέμβαση προέβη ο πρόεδρος του Alpha, Δημήτρης Κοντομηνάς.

    Όταν δημοσιογράφοι πρωινής εκπομπής τοποθετήθηκαν για ένα θέμα σε σχέση με την ιδιωτική πρωτοβουλία και την υγεία, ο ιδιοκτήτης του καναλιού πήρε τηλέφωνο, διέκοψε την εκπομπή και σε ιδιαίτερα οργισμένο ύφος τους... επανέφερε στην τάξη.

    Τα πυρά του στράφηκαν κυρίως στους δημοσιογράφους οι οποίοι «τόλμησαν» να τοποθετηθούν για τα θέματα αυτά, ενώ στα λεγόμενά του έμπλεξε το κράτος, τους πρόσφυγες, ακόμη και την... Τουρκία.

    Όλα ξεκίνησαν από το σχόλιο του Δημήτρη Παπανώτα για την πρωτοβουλία του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών να εντάξει τους Φούρνους Ικαρίας στο πρόγραμμα ιατρικής υιοθεσίας.

    Ο τηλεπαρουσιαστής είπε: «Κι αυτό μας κάνει υπερήφανους σε μια ευρωπαϊκή χώρα;Ότι η υγεία των παιδιών ενός ελληνικού νησιού εξαρτάται από την ελεημοσύνη… Να είστε περήφανοι! Για την κατάντια αυτή Δήμο μου…» απευθυνόμενος στο Δήμο Βερύκιο.

    Ο Δήμος Βερύκιος ανταπάντησε σε υψηλούς τόνους, πέταξε τα ακουστικά του και αποχώρησε.


    Στα πλαίσια της... ελευθερίας του λόγου ο Δημήτρης Κοντομηνάς επανέφερε στην τάξη τους εργαζόμενούς του και δήλωσε:


    «Ντράπηκα όσο δεν έχω ντραπεί στη ζωή μου με αυτά που άκουσα σήμερα από Έλληνες που δουλεύουν σε ένα κανάλι που προσπαθεί να κάνει τα πάντα να βοηθήσει τον κόσμο και για ανθρώπους από την ιδιωτική πρωτοβουλία βάζουν το χρόνο τους, πηγαίνουν να κάνουν ολόκληρο ταξίδι να δώσουν χαρά και ελπίδα. Το κράτος δεν μπορεί να σταθεί πουθενά. Και αντί να πούμε συγχαρητήρια σε αυτούς τους ανθρώπους αρχίζουμε και λέμε βλακείες».


    Ο ιδιοκτήτης του σταθμού, όμως, δεν σταμάτησε εκεί, αλλά συνέχισε λέγοντας:
    «Είναι ντροπή να ξεκινάει ένα μεγάλο έργο (σ.σ. Ελληνικό) και να καθόμαστε να λέμε βλακείες.

    Αυτή η περιοχή που είναι γεμάτη πρόσφυγες, απατεώνες, πορνεία και ότι θέλεις και... ξεσηκωνόμαστε εναντίον του έργου. Αντί να ντρεπόμαστε με αυτά που δεν έχουν γίνει ντρεπόμαστε με αυτά που πάνε να γίνουν. Αυτοί βάζουν λεφτά από την τσέπη τους αντί να κλέψουν το κράτος με τα πετρέλαια, με τα τσιγάρα με τις κοκαΐνες. Είναι ντροπή να τα λέτε αυτά..... Να ζητήσετε συγγνώμη. Δεν είναι άποψη αυτή»... ΑΝ ΤΑ ΈΛΕΓΕ Η ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ ΘΑ ΗΤΑΝ ΦΥΛΑΚΉ...ΤΕΛΙΚΆ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΛΟΊ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ..


    Στην προσπάθεια της παρουσιάστριας να κατευνάσει τα πνεύματα ο Δημήτρης Κοντομηνάς απάντησε ακόμη πιο οργισμένα λέγοντας:

    «Άσε με να μιλήσω. Δικαιολογείς τα αδικαιολόγητα. Αυτή την ντροπή την έφαγα στη μούρη μου. Πήγε στου διαόλου τη μάνα να πάρει ένα νησί άδειο και θα έρθουν να το πάρουν οι Τούρκοι. Βρίζουμε αυτούς που πληρώνουν από την τσέπη του. Όλοι αυτοί που έφτιαξαν την Ελλάδα τους έχουμε καταργήσει. Ούτε δρόμους δεν αφήσαμε και βάζουμε αυτούς τους ηλίθιους, τους πολιτικούς και τους κλέφτες και τους κάνουμε ανθρώπους».


    Το... κερασάκι στην τούρτα το έβαλε λέγοντας:«Με κάνατε και ντράπηκα. Σας προσέχουμε, έχετε κάθε μέρα το μισθό σας και λέτε βλακείες. Κάθε μέρα μικραίνουν οι Έλληνες και θα μεγαλώσουν οι μετανάστες και οι μουσουλμάνοι που θα έρθουν και θα μείνουν και θα χάσουμε και τη θρησκεία μας. Ο άλλος λέει να μην λένε οι γονείς τα παιδιά "πριγκιπόπουλα"».

    Υ.Γ.: Ο Δημήτρης Κοντομηνάς έχει παραπεμφθεί με βούλευμα μαζί με άλλα 35 άτομα για την υπόθεση των «θαλασσοδανείων» στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

    ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΤΕΛΟΣ....ΖΗΤΏ Η ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ ΤΟΝ ΑΦΕΝΤΙΚΏΝ....



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φταις! Φταις! Φταις!

    Φταις! Γιατί δεν είσαι αρκετά πλούσιος για να φοροδιαφεύγεις...

    Φταις!Επειδή είσαι δημόσιος υπάλληλος....Κι οι δημόσιοι υπάλληλοι, το ξέρεις αυτό πια, ευθύνονται για την οικονομική κρίση..... Όχι οι πολιτικοί, όχι οι μεγιστάνες, όχι οι διευθυντές, όχι οι τραπεζίτες, μόνο εσύ φταις, δημόσιε υπάλληλε, γι’ αυτό πρέπει να απολυθείς....

    Φταίς!Γιατί δεν είσαι μεγιστάνας... οι μεγιστάνες δεν πληρώνουν φόρους.... Έχουν τα κέρδη τους, εκατομμύρια και δισεκατομμύρια σε offshore εταιρείες.... Φοροδιαφεύγουν νόμιμα...

    φταις. Γιατί δεν πλήρωσες το ένα τέταρτο των κερδών σου στο ΦΠΑ, το ένα τέταρτο ,για να φας μια τυρόπιτα ((της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΏΛΟΥ))

    Φταις! Γιατί είσαι γέρος και ζωντανός...Γιατί δεν πέθανες όταν σταμάτησες να δουλεύεις....

    Φταίνε όσοι ψήφισαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που έφεραν τα Μνημόνια 1 και 2....

    Φταίνε όσοι ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ....ΠΑΣΟΚ...ΝΔ και ΠΟΤΆΜΙ που έφεραν τα Μνημόνια 3 και 4.

    Φταίς! Δεν είσαι τράπεζα για να σε σώσουν.....

    φταίς! και πρέπει να σου κλείσουν το μαγαζί, πρέπει να σου πάρουν το σπίτι. Γιατί φταίς....


    Ο στόχος είσαι εσύ, εγώ, εμείς....Μας τρέφουν ενοχές, για να μην μπορούμε να δούμε ποιοι είναι οι υπαίτιοι της καταστροφής....Οι πολιτικοί διαφημίζουν την ενοχή μας, που ψηφίσαμε κάποιον ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, οποιονδήποτε, κι έτσι ήρθε το μνημόνιο με αρ.1298.


    Αυτό που φοβούνται περισσότερο οι αληθινοί ένοχοι, να το ξέρετε, είναι ότι κάποια μέρα θα σταματήσουμε να ενοχοποιούμε τον εαυτό μας και τον διπλανό μας, επειδή είναι άλλης φυλής και θρησκείας, άλλης χώρας και επαγγέλματος και ιδεολογίας και φύλου και σεξουαλικής κατεύθυνσης και ομάδας και…

    ΑΥΤΟ που φοβούνται, και προσπαθούν να μας κάνουν να νιώθουμε πάντα ένοχοι για όλα, είναι ότι κάποια μέρα θα καταλάβουμε ΌΛΟΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΌΡΟΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ, ΜΈΧΡΙ ΤΗΝ ΆΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΆ ποιοι είναι οι πραγματικοί φταίχτες...και τους κόψουμε τον ΒΉΧΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση