GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς να μην γίνεις ο ενοχλητικός ταξιδιώτης που σιχαίνεσαι

Πόσες φορές δεν σας έτυχε να ταξιδεύετε και δίπλα σας να κάθεται ο πιο ενοχλητικός συνταξιδιώτης που θα μπορούσε να σας τύχει; Θυμάστε ...


Πόσες φορές δεν σας έτυχε να ταξιδεύετε και δίπλα σας να κάθεται ο πιο ενοχλητικός συνταξιδιώτης που θα μπορούσε να σας τύχει; Θυμάστε πώς νιώσατε εκείνη την στιγμή; Κρατήστε, λοιπόν, αυτό σαν παράδειγμα και διαβάστε προσεκτικά τι πρέπει να κάνετε για να μην γίνετε ο ίδιος το παράδειγμα προς αποφυγή.

1. Μην ενοχλείτε τους συνταξιδιώτες σας με κουβέντες

Είναι κάποιοι άνθρωποι (ίσως οι περισσότεροι) που κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους το μόνο που θέλουν είναι να χαλαρώσουν, ιδιαιτέρως εκείνοι που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς σκοπούς. Μην τους πιάνετε ψιλοκουβεντούλα σε όλη τη διάρκεια της πτήσης. Είναι κατανοητό το γεγονός ότι μπορεί να επιθυμείτε να συνομιλήσετε με τον συνταξιδιώτη σας, αλλά μην το κάνετε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

2. Μην ζητάτε ταξιδιωτικές συμβουλές

Εάν ο συνταξιδιώτης σας ζει στον προορισμό που επισκέπτεστε, μην του ζητήσετε ταξιδιωτικές συμβουλές που θα καλύψουν όλο το ταξίδι σας. Θεμιτό να ρωτήσετε ένα-δύο πραγματάκια για καλά εστιατόρια κλπ. αλλά μέχρι εκεί. Γι αυτόν το λόγο έχουν δημιουργηθεί οι ταξιδιωτικοί οδηγοί άλλωστε.

3. Αναγνωρίστε τον προσωπικό χώρο του καθενός

Μπορεί να ακούγεται οξύμωρο, ωστόσο, ο προσωπικός χώρος του καθενός ακόμη και σε μέσο μαζικής μεταφοράς είναι κάτι πολύτιμο. Γι΄αυτόν μην εισβάλετε σε αυτόν των συνταξιδιωτών σας και σκεφτείτε πόσο αποπνικτικά νιώθετε όταν σας κάνουν το ίδιο ακριβώς.
ΤΑΞΙΔΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΕΠΙΒΑΤΗΣ ΠΤΗΣΗ

4. Μην σπρώχνετε τα πόδια σας στο κάθισμα του μπροστινού συνεπιβάτη

Όταν αυτό συμβαίνει, φροντίστε να το κάνετε προσεκτικά έτσι ώστε να μην γίνεστε ιδιαιτέρως ενοχλητικοί.

5. Μην χρησιμοποιείτε τα καθίσματα για την ισορροπία σας όταν περπατάτε στο διάδρομο

Αν σκοντάψετε ή αν υπάρξει ένα μικρό κενό αέρος μπορεί να πέσετε πάνω στον συνταξιδιώτη σας ή να τον χτυπήσετε κατά λάθος. Προτιμήστε να πιάνεστε από τα ψηλά σημεία πάνω από τις θέσεις, αυτά που χρησιμοποιούνται για τις χειραποσκευές.
  • Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο www.greekguide.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση