GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το συγκινητικό αντίο διάσημου μουσικού στον Νίκο Τριανταφυλλίδη

Ο πρώην τραγουδιστής των Madrugada, Sivert Hoyem υπήρξε φίλος με τον σκηνοθέτη και ιδιοκτήτη του συναυλιακού χώρου Gagarin 205, που π...


Ο πρώην τραγουδιστής των Madrugada, Sivert Hoyem υπήρξε φίλος με τον σκηνοθέτη και ιδιοκτήτη του συναυλιακού χώρου Gagarin 205, που πέθανε πριν δυο ημέρες από καρκίνο σε ηλικία 49 ετών. Ο νορβηγός μουσικός, μαζί με το συγκρότημά του αλλά και ως σόλο καλλιτέχνης, έπαιξε live στο Gagarin, συνεργάστηκε στενά με τον γιο του Χάρρυ Κλυνν και ο ξαφνικός χαμός του το επηρέασε βαθιά. Ο Hoyem αποχαιρέτησε τον φίλο του με ένα μήνυμα στο Facebook:  

«Για τον Νικόλα Τριανταφυλλίδη

Σκέψεις για τον φίλο μου, Νικόλα Τριανταφυλλίδη, που έφυγε από τη ζωή την Δευτέρα μόλις 49 ετών. Ήταν σκηνοθέτης και παραγωγός κινηματογράφου, ιδιοκτήτης club, μουσικός promoter και ένας αξιαγάπητος, γλυκομίλητος και ευγενικός άντρας με “άγριο” γέλιο (μπορείτε να προσθέσετε κι άλλα στην λίστα).

Ο Νικόλας ήταν ο πρώτος Έλληνας promoter των Madrugada στην Ελλάδα. Ένας γνώστης της underground και της πιο σκοτεινής rock’n roll σκηνής και γινόταν η παρέα μας σε πολλές εξορμήσεις μας στη νυχτερινή Αθήνα μετά τις συναυλίες. Ο cool Νικόλας, που έπινε ντυμένος στα μαύρα το ουίσκι του σαν βασιλιάς, ήταν άνθρωπος που συγκέντρωσε άμεσα την προσοχή όλων μας.

Η φιλίας μας βασίστηκε στην μουσική και προέκυψε από την επαγγελματική μας σχέση, όμως κράτησε ακόμα και όταν το συγκρότημα διαλύθηκε. Το Gagarin 205, το μαγαζί του στην Αθήνα, φιλοξένησε πολλές συναυλίες των Madrugada αλλά και του Sivert. Μία κουβέντα και δυο ποτά στο γραφείο του, το οποίο κοσμούσαν αφίσες από τα κατορθώματά του στον underground κινηματογράφο, ήταν η φυσική πρώτη στάση σε κάθε μου επίσκεψη. Πάντα σε έκανε να νιώθεις όμορφα και ευπρόσδεκτος.

Ο Νικόλας αφήνει πίσω του μία κόρη στην εφηβεία και την γυναίκα, με την οποία μοιράστηκε τη ζωή του τα τελευταία οκτώ χρόνια. Η καρδιά μου πάει στους κοντινούς του ανθρώπους. Μέσα από τη δουλειά του και την δύναμη της προσωπικότητάς του, έφτασε πολύ πιο μακριά από τα σύνορα της χώρας του και η απουσία του θα γίνει αισθητή από φίλους και συναδέλφους σε κάθε γωνιά του κόσμου.

Καληνύχτα φίλε μου…θα μας λείψεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση