GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταπέλτης ο εισαγγελέας κατά του φερόμενου ως παιδεραστή του Περιστερίου

Πεπεισμένος ότι ο Φίλιππος Λεβεντός βίασε ένα 14χρονο κορίτσι και επιχείρησε να αποπλανήσει έναν 13χρονο αγόρι εμφανίστηκε ο εισαγγελέ...


Πεπεισμένος ότι ο Φίλιππος Λεβεντός βίασε ένα 14χρονο κορίτσι και επιχείρησε να αποπλανήσει έναν 13χρονο αγόρι εμφανίστηκε ο εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου στο εδώλιο του οποίου κάθεται ο 41χρονος.
Ο εισαγγελικός λειτουργός στην αγόρευση του ζήτησε να κριθεί ένοχος ο κατηγορούμενος και περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο ο 41χρονος χρησιμοποιούσε το Facebook ως κάλυψη για να κρύβει την ηλικία, αλλά και τις προθέσεις του.

«Ο κατηγορούμενος δημιουργούσε επίφαση κοινωνικών σχέσεων, κέρδιζε την εμπιστοσύνη των θυμάτων του και εκμεταλλευόταν την ανηλικότητα τους", είπε χαρακτηριστικά στην πρόταση του ο εισαγγελέας και με κατηγορηματικό τρόπο υπογράμμισε: "Έχει αποκτήσει ροπή σε αυτές τις πράξεις, δεν μπορεί να αποβάλει την έξη, έχω τη βεβαιότητα ότι είχε απόλυτη γνώση της ανηλικότητας των παθόντων και απόλυτη πρόθεση συναναστροφής ερωτικής με ανήλικους".

Ωστόσο, ο εισαγγελικός λειτουργός διαφοροποιήθηκε στην περίπτωση της κατηγορίας που αφορά στον βιασμό ενός 15χρονου αγοριού στη Ναύπακτο, προτείνοντας τη μετατροπή του αδικήματος σε παρά φύσει ασέλγεια με ανήλικο.

Η απολογία

Στην απολογία του ο 41χρονος , ο οποίος συνελήφθη πριν από περίπου ένα χρόνο την ώρα που επιβίβαζε 13χρονο αγόρι στο ειδικά διαμορφωμένο βανάκι του με σκοπό να το αποπλανήσει, αρνήθηκε ότι παγίδευε ανήλικα παιδιά για να ικανοποιεί τις αρρωστημένες ορέξεις του. Όπως ισχυρίστηκε, ποτέ δεν βίασε το 14χρονο κορίτσι, αλλά και το 15χρονο αγόρι, αφού όπως είπε "συνευρέθηκαν ερωτικά μαζί του με τη θέληση τους".

"Της πρότεινα να κάνουμε έρωτα και κάναμε με τη συναίνεση της" είπε, ενώπιον του δικαστηρίου, ο κατηγορούμενος αναφερόμενος στη γνωριμία του με τη 14χρονη. Μάλιστα, ισχυρίστηκε πως γνώρισε το κορίτσι μέσω ενός site για ομοφυλόφιλους όπου η ίδια παρουσιαζόταν ως αγόρι.

Σε ό,τι αφορά τον 13χρονο, ο οποίος στάθηκε και η αφορμή για να πιαστεί στην τσιμπίδα των αρχών, ισχυρίστηκε πως γνωρίστηκαν σε "δωμάτιο" του Facebook για γκέι. "Μου είπε να βρεθούμε στον Κορυδαλλό και ότι είχε πρόβλημα αφού τον κορόιδευαν οι φίλοι του. Του είπα να τα πούμε από κοντά, ότι είναι πολύ μικρός, αλλά εκείνος μου απάντησε πως ήδη έχει κάνει κάποια πράγματα (σ.σ. ερωτικά)", ισχυρίστηκε.

Στις ερωτήσεις που δέχτηκε από έδρας για τα βίντεο που βρέθηκαν, σε σκληρό δίσκο, στην κατοχή του, ο 41χρονος είπε πως αφορούν προσωπικές του στιγμές και ότι κανένα από τα πρόσωπα που εμφανίζονται σε αυτά δεν είναι ανήλικο.

Η δίκη θα συνεχιστεί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση