GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρεις νεκροί από τη νέα βομβιστική επίθεση στην Τουρκία ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν, ένας αστυνομικός και δύο πολίτες ενώ περισσότεροι από 30 τραυματίστηκαν στην επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνη...


Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν, ένας αστυνομικός και δύο πολίτες ενώ περισσότεροι από 30 τραυματίστηκαν στην επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο που πραγματοποίησαν σήμερα κούρδοι μαχητές στη νοτιοανατολική πόλη Μίντγιατ της Τουρκίας, όπως ανακοίνωσε ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ.
«Ο δράστης της επίθεσης αυτής είναι η φονική οργάνωση ΡΚΚ» σημείωσε ο Γιλντιρίμ ο οποίος επισκέφτηκε στην Κωνσταντινούπολη τραυματίες της χθεσινής επίθεσης σε ιστορική συνοικία της πόλης.
Σύμφωνα με το δίκτυο CNN-Türk, όχημα γεμάτο εκρηκτικά προσπάθησε να παραβιάσει οδόφραγμα ασφαλείας έξω από το αστυνομικό τμήμα, προτού αστυνομικοί ανοίξουν πυρ εναντίον του οδηγού ο οποίος φέρεται να πυροδοτούσε εκείνη τη στιγμή τον βομβιστικό μηχανισμό.
Το κτίριο της Διεύθυνσης Ασφαλείας υπέστη σημαντικές ζημιές όπως και τα παρακείμενα κτίρια, ενώ πυροσβέστες έχουν φτάσει στο σημείο, σύμφωνα με εικόνες που μεταδίδουν τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα.
Η πόλη Μίντγιατ, περίπου 50 χλμ. βορείως των συριακών συνόρων, βρίσκεται στη νοτιοανατολική Τουρκία και κατοικείται κυρίως από Κούρδους.
Η επίθεση σημειώνεται την επομένη της βομβιστικής επίθεσης στην Κωνσταντινούπολη, στην οποία σκοτώθηκαν 11 άνθρωποι, ανάμεσά τους έξι αστυνομικοί ενώ τραυματίστηκαν 36.





Πηγή Φωτο - βίντεο: twitter

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση