GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Τζίνα Ντέιβις σε ντοκιμαντέρ για την ισότητα των φύλων

Η Τζίνα Ντέιβις θα συμμετάσχει στην παραγωγή ενός ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους, σχετικά με την ανισότητα των φύλων στο Χόλιγουντ. Σύμφω...


Η Τζίνα Ντέιβις θα συμμετάσχει στην παραγωγή ενός ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους, σχετικά με την ανισότητα των φύλων στο Χόλιγουντ.

Σύμφωνα με το Variety, για την υλοποίηση του ντοκιμαντέρ, η ηθοποιός θα συνεργαστεί με τον κινηματογραφιστή Τομ Ντόναχιου, ο οποίος σκηνοθέτησε και το ντοκιμαντέρ του HBO, «Casting By».

«Μου δίνουν θάρρος οι συνάδελφοι μου που μιλούν για την ανισότητα των δύο φύλων κατά τα τελευταία χρόνια, αλλά ακόμα δεν έχουμε δει μία πραγματική αλλαγή. Δεν υπάρχει καμία πραγματική βελτίωση των γυναικείων ρόλων από το 1946 και υπάρχει ακόμα μία μεγάλη έλλειψη από γυναίκες σκηνοθέτες», δήλωσε η Ντέιβις.

Η ταινία θα περιλαμβάνει πληροφορίες που συγκέντρωσε το Ινστιτούτο Τζίνα Ντέιβις για την Ισότητα και τα Μέσα Ενημέρωσης και μαρτυρίες από γυναίκες της κινηματογραφικής βιομηχανίας.

«Αυτό το ντοκιμαντέρ θα μας δείξει τι λένε όσοι έχουν δουλέψει, θα αναδείξει τις επιτυχίες και τις επιπτώσεις στο κλάδο μας» δήλωσε η Ντέιβις. Η ταινία θα επιχειρήσει επίσης να διερευνήσει λύσεις για το πρόβλημα.

Πρόσφατα η ηθοποιός εξέφρασε την απογοήτευσή της με την έλλειψη σημαντικών γυναικείων ρόλων στη βιομηχανία του κινηματογράφου και της τηλεόρασης.

Στη δεκαετία του 1980 και του '90, η Ντέιβις ήταν από τους πιο πολυσυζητημένες ηθοποιούς του Χόλιγουντ παίζοντας στις ταινίες «Η Μύγα», «Θέλμα και Λουίζ», «Ο Σκαθαροζούμης» και «Το δικό τους παιχνίδι». Η 60χρονη ηθοποιός θα εμφανιστεί σε μία τηλεοπτική εκδοχή του «Εξορκιστή» δίπλα στους Τιμ Ρόμπινς και Τζον Χαμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση