GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην χώρα του πατριώτη Κοντομηνά...

Stefanos Tzoumakas Ο ιδιοκτήτης δημόσιας συχνότητας και πρόεδρος του Alpha, Δ. Κοντομηνάς επενέβη ζωντανά στη πρωινή εκπομπή του καναλιού...

Stefanos Tzoumakas

Ο ιδιοκτήτης δημόσιας συχνότητας και πρόεδρος του Alpha, Δ. Κοντομηνάς επενέβη ζωντανά στη πρωινή εκπομπή του καναλιού , καυτηρίασε δημόσια τους υπαλλήλους του και τους κάλεσε να ζητήσουν συγγνώμη που άσκησαν κριτική σε δύο θέματα όπως για το ότι :
1.Το πρώην αεροδρόμιο ελληνικού ,ότι πωλείται στο 1/5 της κανονικής του αξίας και
2.Ότι το εμπορικό ιδιωτικό κέντρο υγείας «Ιατρικό Κέντρο», προσφέρει ελεημοσύνη στα παιδιά και στις γυναίκες των Φούρνων ως «δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη», ενώ θα έπρεπε να αποτελεί υποχρέωση του δημόσιου συστήματος υγείας .
Ο ιδιοκτήτης της δημόσιας συχνότητας του καναλιού , υπερασπίστηκε τη πώληση του Ελληνικού λέγοντας ότι είναι «γεμάτο πρόσφυγες, απατεώνες και πορνεία» καθώς και τα διαχρονικά συμφέροντα του στο εμπόριο, με τα ιδιωτικά κέντρα υγείας και τις ιδιωτικές του ασφαλιστικές εταιρίες, δηλώνοντας ότι αισθάνθηκε ντροπή για όσα άκουσε! «Ντροπή» και Βαρωνεία, παρακμή και ασυδοσία! «Ντροπή» από τους εκφραστές της κατάπτωσης των δημόσιων αγαθών! Διαβάστε και το κατατοπιστικό κείμενο που ακολουθεί για τον υπόδικο ιδιοκτήτη …

Κώστας Λουλουδάκης Ιουλιανός
O Δημήτρης Κοντομηνάς, άνθρωπος της βιομηχανίας διαμόρφωσης της κοινής γνώμης και γενικά της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, από αυτούς που ανάμεσα σε αλλά δραστηριοποιούνται και στην αγορά υγείας, δηλαδή έχει την ικανότητα να μεταμορφώνει την ζωή σε χρήμα, διαθέτει και μια άλλη ικανότητα που ο ίδιος αποκάλυψε: σύμφωνα με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό του είναι
ένθερμος πατριώτης που δεν θα αφήσει ως ιδιώτης Έλληνας επενδυτής τα νησιά της χώρας να πέσουν στα χέρια των Τούρκων.
Βέβαια αυτή η ικανότητα του, να είναι πατριώτης δηλαδή δεν τον αποτρέπει να εξάγει χρήμα από την χώρα του και σε συνεργασία με την πολυεθνική Magyar Telekom που είναι παρακλάδι της Deutsche Telekom, να προσπαθεί να διατηρήσει το μονοπώλιο στην τηλεπικοινωνιακή αγορά της ΠΓΔΜ.
Για να διατηρήσει όμως αυτό το δικαίωμα του μονοπωλίου ο κύριος Κοντομηνάς σύμφωνα με την «Διεθνή Διαφάνεια» και έρευνα που διεξήχθη στις ΗΠΑ, μαζί με τον συνέταιρο του στην Magyar Telekom Elek Straub λάδωναν συστηματικά τους κυβερνητικούς αξιωματούχους της γειτονικής χώρας.
Τα χρήματα τα χορηγούσαν στους πρόθυμους οι εταιρείες Chaptex και Cosmotelco, ιδιοκτήτης των οποίων είναι ο πατριώτης Δημήτρης Κοντομηνάς.
Στην «πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας» ο Κοντομηνάς μέσω της εταιρείας του DC Prime Properties που είναι θυγατρική της επίσης δικιάς του εταιρείας DEMCO απέκτησε σε διαγωνισμό, στον οποίο ήταν ο μοναδικός πλειοδότης, οικόπεδο φιλέτο 6.300 τετραγωνικών μέτρων όπου κατασκευάζει ένα πολυτελές ξενοδοχείο σε στυλ μπαρόκ και συνεδριακό κέντρο.
Στην χώρα του πατριώτη Κοντομηνά, οι δικαστικές της αρχές τον κατηγορούν για απιστία και απάτη, με τις επιβαρυντικές διατάξεις του ν. 1608/50 περί καταχραστών και ξεπλύματος βρώμικου χρήματος, για την υπόθεση των επισφαλών δανείων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου ύψους 110 εκατ,. Ευρώ, ενώ σημειώθηκε και ζημία 125 εκατ. ευρώ στο ΤΤ από παράτυπη εξαγορά εταιρίας συμφερόντων του κ. Κοντομηνά, που εκδίδει πιστωτικές κάρτες.
Εκδόθηκε και ένταλμα σύλληψης όμως ο πατριώτης ήταν άρρωστος και γι αυτό είχε εισαχθεί σε δικό του θεραπευτήριο και έτσι δεν συνελήφθη. «Αφέθηκε» ελεύθερος αφού του επιβλήθηκε εγγύηση 5 εκατομμυρίων ευρώ (που αργότερα μειώθηκε στα 4) και απαγόρευσής εξόδου από την χώρα.
Ήταν η δεύτερη φορά.
Τον Απρίλιο του 2010 του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι και εγγύηση 300.000 ευρώ για υπόθεση ασφαλιστικής απάτης και καταχρήσεις των Κεφαλαίων των ομογενών από τη Νότια Αφρική.
Το πιο εντυπωσιακό όμως είναι πως η εταιρεία πιστωτικών καρτών του υπόδικου πατριώτη POSTCREDIT έχει μετοχική σύνθεση 50-50 με το «Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο»!!
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρείας: Στόχος της είναι να αξιοποιεί την πολυετή εμπειρία στο χώρο της καταναλωτικής πίστης και με σεβασμό στις αξίες και την παράδοση του Νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου να δημιουργεί προϊόντα που απευθύνονται στις σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας και των ανθρώπων της, με υπευθυνότητα, ειλικρίνεια και σεβασμό. Απλά και Γρήγορα!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση