GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην Ελλάδα ο μάνατζερ του Ιμπάρμπο

Ενα ακόμη βήμα για τη μετακίνηση του Βίκτορ Ιμπάρμπο από την Κάλιαρι στον Παναθηναϊκό έγινε χθες. Μετά τη συμφωνία του "τριφυλλιού...


Ενα ακόμη βήμα για τη μετακίνηση του Βίκτορ Ιμπάρμπο από την Κάλιαρι στον Παναθηναϊκό έγινε χθες. Μετά τη συμφωνία του "τριφυλλιού" με την ιταλική ομάδα, αυτό που απομένει είναι το "ναι" του παίκτη. Γι' αυτό και από χθες, ο μάνατζερ του Κολομβιανού επιθετικού είναι στην Ελλάδα.

Ο Ρικάρντο Καλέρι έφτασε χθες στη χώρα μας και από σήμερα θα συζητήσει με τους ανθρώπους του "τριφυλλιού" για τους όρους της συμφωνίας. Θα συζητηθεί το οικονομικό σκέλος και στόχος των δυο πλευρών είναι μέχρι το Σαββατοκύριακο να έχουν οδηγηθεί σε συμφωνία, ώστε στη συνέχεια ο 25χρονος άσος να πάρει το αεροπλάνο και να έρθει στην Ελλάδα για να περάσει τα ιατρικά τεστ και να υπογράψει.

Και από τον Παναθηναϊκό, αλλά και από την πλευρά του ποδοσφαιριστή υπάρχει αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε κατ' ευχήν και οι δυο πλευρές θα οδηγηθούν σε συμφωνία. Οι συζητήσεις θα αρχίσουν σήμερα και αν όλα πάνε καλά ο Ιμπάρμπο θα αποτελέσει την πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή του Παναθηναϊκού, ενισχύοντας την επιθετική γραμμή και πλαισιώνοντας τους Μάρκους Μπεργκ και Σεμπάστιαν Λέτο.
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση