GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπαντ Σπένσερ: Πέθανε ο άνθρωπος με τις σιδερένιες γροθιές

Έφυγε από τη ζωή ο διάσημος Ιταλός ηθοποιός, Bud Spencer, σε ηλικία 86 ετών, όπως επιβεβαίωσε ο γιος του στα διεθνή ειδησεογραφικά πρ...


Έφυγε από τη ζωή ο διάσημος Ιταλός ηθοποιός, Bud Spencer, σε ηλικία 86 ετών, όπως επιβεβαίωσε ο γιος του στα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Ο διάσημος ηθοποιός ο περίφημος πρωταγωνιστής των ταινιών σπαγγέτι γουέστερν έφυγε τη Δευτέρα σε ηλικία 86 ετών.

Το πραγματικό του όνομα ήταν Κάρλο Πεντερσόλι και ήταν Ιταλός πρωταθλητής κολύμβησης! Συγκεκριμένα ήταν κολυμβητής παγκοσμίου φήμης πριν περάσει στην κινηματογραφική αθανασία με τη δύναμη της γροθιάς του.

Αν και τις πλέον ένδοξες στιγμές του στο μεγάλο πανί έμελλε να τις γνωρίσει όταν έγινε δίδυμο με τον άλλο αχτύπητο της παρέας, τον Τέρενς Χιλ, σχηματίζοντας ένα ανάλαφρο μεν, δυνατότατο δε ντουέτο που απογειώθηκε σε περισσότερες από 20 ταινίες στη δεκαετία του 1970.

Μετά το 1983 ωστόσο η καριέρα του πήρε την κάτω βόλτα, αν και στις αρχές της δεκαετίας του 1990 έμελλε να λάμψει και πάλι, πλέον βέβαια από τους τηλεοπτικούς δέκτες (στην αστυνομική σειρά με διεθνή απήχηση «Extralarge»).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση