GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΣΟΚ: Ωμή απόπειρα εκφοβισμού των δικαστών από τον Πολάκη

Τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη σε ομιλία του στο Περιστέρι, περί παραδικαστικών κυκλωμάτων, σχολίασε το ΠΑΣΟΚ,...


Τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη σε ομιλία του στο Περιστέρι, περί παραδικαστικών κυκλωμάτων, σχολίασε το ΠΑΣΟΚ, με ανακοίνωση που εξέδωσε, κάνοντας λόγο για  νέο παραλήρημα.

Παράλληλα, το ΠΑΣΟΚ, στην ανακοίνωση του αναφέρει ότι ο χρόνος που ο κ. Πολάκης επέλεξε να επιτεθεί στο δικαστικό σώμα, λίγες μόλις ώρες μετά την άρση της βουλευτικής του ασυλίας για παλαιότερες εκκρεμότητές του με τη Δικαιοσύνη, μόνο ως αθώα σύμπτωση δεν μπορεί να εκληφθεί.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για τον Παύλο Πολάκη:

«Το νέο  παραλήρημα του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Πολάκη, αυτή τη φορά εναντίον των δικαστικών λειτουργών, επιτείνει το κλίμα αμφισβήτησης των δημοκρατικών θεσμών.

Ο χρόνος που ο κ. Πολάκης επέλεξε για να επιτεθεί στο δικαστικό σώμα, λίγες μόλις ώρες μετά την άρση της βουλευτικής του ασυλίας για παλαιότερες εκκρεμότητές του με τη Δικαιοσύνη, μόνο ως αθώα σύμπτωση δεν μπορεί να εκληφθεί. Στην πραγματικότητα, δεν είναι τίποτε λιγότερο από άλλη μία προκλητική, ωμή απόπειρα εκφοβισμού των δικαστών με ισοπεδωτικές γενικεύσεις και σενάρια, χωρίς στοιχεία, για παραδικαστικό κύκλωμα.

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ εξακολουθεί να παίζει ένα επικίνδυνο παιχνίδι σκιών και απειλών στην καρδιά της δημοκρατίας μας. Με επιμελημένη "αφέλεια" και δήθεν δονκιχωτισμό, η Κυβέρνηση σκηνοθετεί μάχες με φανταστικούς εχθρούς προς δημιουργία εντυπώσεων, την ώρα που "κλείνει τα μάτια" στις πραγματικές εστίες διαφθοράς, όπου κι αν αυτές εντοπίζονται.» 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση