GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έντ Ο΄ Νιλ: Δεν έχω ιδέα ποια είναι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Τα βλέμματα όλου του κόσμου εδώ και 17 χρόνια είναι στραμμένα στην Μπρίτνεϊ Σπίαρς και όλα αυτά τα χρόνια, από τα 17 της που ξεκίνησε η...


Τα βλέμματα όλου του κόσμου εδώ και 17 χρόνια είναι στραμμένα στην Μπρίτνεϊ Σπίαρς και όλα αυτά τα χρόνια, από τα 17 της που ξεκίνησε η διεθνής της καριέρα, έχει κάνει αμέτρητες φωτογραφήσεις για εξώφυλλα περιοδικών, συναυλίες αλλά και εκατοντάδες τηλεοπτικές εμφανίσεις που είδαν εκατομμύρια τηλεθεατές.
Ωστόσο, υπάρχουν ακόμα και σήμερα μερικοί άνθρωποι που εξακολουθούν να μην την αναγνωρίζουν.
Ένας από αυτούς είναι και ο ηθοποιός Εντ Ο' Νιλ, από το επιτυχημένο σήριαλ «Modern Family», ο οποίος, όπως είπε μιλώντας στο σόου της Έλεν ΝτεΤζένερις, πέρσι που του ζήτησε να βγάλουν μία φωτογραφία δεν την γνώρισε και νόμισε ότι είναι ακόμη μία θαυμάστρια της κωμικής σειράς.
Ο 70χρονος ηθοποιός εξήγησε ότι καθόταν στην αίθουσα αναμονής του αεροδρομίου LAX, όταν τον πλησίασε μία κοπέλα και του ζήτησε να βγάλουν μία φωτογραφία, λέγοντας του ότι είναι ο αγαπημένος της ηθοποιός από την σειρά, κάτι που ο ίδιος δέχτηκε με μεγάλη χαρά.
Την επόμενη μέρα όμως ο μάνατζερ του ηθοποιού του τηλεφώνησε και του είπε ότι μία φωτογραφία του, που κυκλοφόρησε στο Twitter, συγκέντρωσε 5.000 «μου αρέσει» και μόνο τότε έμαθε ότι στην φωτογραφία αυτή ήταν μαζί με την διάσημη τραγουδίστρια Μπρίτνεϊ Σπίαρς
«Όχι, εγώ δεν ήξερα ότι ήταν αυτή», δήλωσε ο ηθοποιός, προσθέτοντας: «Κοιτάξτε το βλέμμα μου, σας μοιάζω τύπος που μπορεί να κάθεται με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς».
Μάλιστα όπως είπε η κόρη του τον χαρακτήρισε «ηλίθιο» που δεν μπόρεσε να αναγνωρίσει την 34χρονη ποπ σταρ, που είναι ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα πρόσωπα του πλανήτη, έτσι ο ίδιος τηλεφώνησε στον μάνατζερ της τραγουδίστριας και ζήτησε συγγνώμη που δεν την αναγνώρισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση