GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα προσφυγή κατοίκων για το γήπεδο της ΑΕΚ

Νέα προσφυγή κατά της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια κατέθεσαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας δυο κάτοικοι της περι...


Νέα προσφυγή κατά της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια κατέθεσαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας δυο κάτοικοι της περιοχής.
Στην προσφυγή τους ζητούν να ακυρωθεί ως αντισυνταγματική, αντίθετη στη Συνθήκη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σε διεθνείς συμβάσεις, αλλά και στην Ευρωπαϊκή και Ελληνική νομοθεσία η από 1.4.2016 απόφαση του υπουργού Περιβάλλοντος με την οποία πήραν το «πράσινο φως» οι περιβαλλοντικοί όροι του έργου.

Όπως επισημαίνουν οι κάτοικοι, η έγκριση των περιβαλλοντικών όρων για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ προσκρούει σε μια πληθώρα συνταγματικών και νομοθετικών ρυθμίσεων.

Επιπλέον, σημειώνουν πως δεν προβλέφθηκαν τα κατάλληλα μέτρα για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων στο φυσικό περιβάλλον, καθώς, όπως λένε, η κατασκευή του γηπέδου αναμένεται να προκαλέσει «ανεπανόρθωτη ή δυσχερώς επανορθώσιμη βλάβη στο φυσικό περιβάλλον».

1 σχόλιο

  1. Πόσο αντιδραστικοί και δικομανείς είναι αυτοί οι άνθρωποι;
    Αυτός ο τόπος, με τόσο αντιδραστικούς ανθρώπους, και χρονοβόρα απόδοση δικαιοσύνης, δεν έχει, δυστυχώς, καμία προοπτική ανάπτυξης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση