GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ακριβότερη χώρα στα τρόφιμα η Ελλάδα...

Από το  ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ.  Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΠΑΕΙ ΡΕΚΟΡ - Η ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΤΗΝ Ε.Ε. Τα ΚΑΡΤΕΛ, οι συνεννοημένες τιμές, η μαφία της α...

Από το ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ. 

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΠΑΕΙ ΡΕΚΟΡ - Η ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΤΗΝ Ε.Ε.

Τα ΚΑΡΤΕΛ, οι συνεννοημένες τιμές, η μαφία της αγοράς, το πέτυχε και αυτό.

Σύμφωνα με την 16.06.16 δημοσιοποίηση της Eurostat, η Ελλάδα έχει τις ακριβότερες τιμές στα τρόφιμα στην Ευρώπη, δηλαδή στο επίπεδο της Γερμανίας.

Κύριε Υπουργέ της Ανάπτυξης, αρμόδιε κύριε Υπουργέ, κύριε Σταθάκη, και καθηγητής είστε και μέσα στην αγορά και πρίν γίνετε υπουργός.

Σας λέμε λοιπόν, εμείς από το ΙΝΚΑ που επίσης είμαστε στην αγορά 46 χρόνια, ότι, στην ερώτησή μας στον υπεύθυνο επώνυμης αλυσίδας, πως μπορείς τώρα να μουλάς πατάτα 0,15 και 0,30 και δεν μπορούσες πρώτα, μας απάντησε : «Μπορούσα και πρώτα, αλλά αν πουλούσα τόσο δεν θα μου ξαναέδιναν εμπόρευμα».

Η απάντηση αυτή, είναι τα όλα.

Κύριε Υπουργέ, κύριε Κυριτσάκη, να εδώ είστε και να εδώ είναι αυτή η κατάσταση [δεν θα μου ξαναέδιναν εμπόρευμα !!!], είστε το κράτος, ο κ. Κυριτσάκης ήταν και πριν και τώρα, εσείς κύριε Υπουργέ, κύριε Σταθάκη, είστε τώρα, μπορείτε να κάμετε διόρθωση στα πράγματα [δεν θα μου ξαναέδιναν !!! εμπόρευμα].

Η μαφία της αγοράς, ασφαλώς και είναι, δίκτυο, είναι παλλόμενη πλεκτάνη και επικίνδυνος ιστός αράχνης για όποιον άψητο της κάνει τον άντρα.

Επαναλαμβάνουμε : [δεν θα μου ξαναέδιναν !!! εμπόρευμα].

Οι Ενώσεις καταναλωτών, το ΙΝΚΑ, ξέρουμε ότι οι νταβατζήδες καλά κρατούν, αλλά δεν έχουμε αρμοδιότητα, πέραν από δειγματοληψίες τιμών.

Ζητήστε εσείς στοιχεία και βρείτε τον, βρείτε τους, τους δεν θα ξαναέδιναν εμπόρευμα, εσείς το σημερινό κράτος του κόφτη.

1 σχόλιο

  1. κατω από ευρω δεν υπαρχει τιποτα στα ραφια. προιοντα που επρεπε να πωλουνται 30 κ 40 λεπτα 1 κ 1,5 ευρω. γιαυτο εχουν λυσσαξει του ΣΕΒ τα γκρουποσκυλα στο ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση