GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα αποτυπώματα δείχνουν το δρόμο στην άγρια δολοφονία της Αγραφιώτου

Όλο και πιο κοντά στον δράστη στης δολοφονίας της Ελευθερίας Αγραφιώτου φέρεται να είναι η Αστυνομία, μετά από νέα στοιχεία που εντόπ...


Όλο και πιο κοντά στον δράστη στης δολοφονίας της Ελευθερίας Αγραφιώτου φέρεται να είναι η Αστυνομία, μετά από νέα στοιχεία που εντόπισε στο μοιραίο υπόγειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η εφημερίδα Espresso, οι έρευνες στρέφονται σε ένα άτομο που διατηρούσε στο παρελθόν προσωπικές επαφές με το θύμα και φέρεται να είχε προστριβές μαζί της.

Κατά ορισμένες πηγές, ένα δακτυλικό κι ένα πελματικό αποτύπωμα που βρέθηκαν μετά από νέα «σάρωση» του τόπου του εγκλήματος, είναι αυτά που «δείχνουν» τον δράστη.

Τα ευρήματα δεν είχαν εντοπισθεί αρχικά, αλλά φαίνεται να προέκυψε από νέα ανάλυση στοιχείων από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια και από έρευνες του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση