GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Γεννηματά για τον εκλογικό νόμο: Δεν υπάρχει συγκεκριμένη πρόταση, παρά μόνο ένα σούπερ μάρκετ

Έως ότου κατατεθεί συγκεκριμένη πρόταση της κυβέρνησης για τον εκλογικό νόμο, το ΠΑΣΟΚ δεν θα κάνει στον Αλέξη Τσίπρα τη χάρη να στρέψει ...


Έως ότου κατατεθεί συγκεκριμένη πρόταση της κυβέρνησης για τον εκλογικό νόμο, το ΠΑΣΟΚ δεν θα κάνει στον Αλέξη Τσίπρα τη χάρη να στρέψει τη συζήτηση μακριά από τα μεγάλα προβλήματα της χώρας, ανέφερε η Φώφη Γεννηματά, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8.

«Δεν θα κάνω την χάρη στην κυβέρνηση να πάω αλλού τη συζήτηση από τα μεγάλα προβλήματα, θα τοποθετηθώ όταν θα καταθέσει την πρόταση νόμου», τόνισε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρόσθεσε:

«Γιατί όλα αυτά που έχω ακούσει αυτό το διάστημα, και στην προσωπική συνάντηση που είχα με τον Πρωθυπουργό, και στις διαρροές που κάνουν καθημερινά τα στελέχη της κυβέρνησης, το μόνο που πρέπει να πω, είναι ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένη πρόταση, παρά μόνο ένα σούπερ μάρκετ που μπορεί να ξεκινάει από ένα σύστημα απλής αναλογικής και να καταλήγει στην απλή ανόθευτη, που μπορεί να κρατάει το κατώφλι του 3% ως όριο εισόδου στη Βουλή ή να το μειώνει, που μπορεί να μην σπάει τις εκλογικές περιφέρειες τις μεγάλες αλλά μπορεί και να τις σπάει και δεν ξέρουμε σε ποια κατεύθυνση, που μπορεί να εξασφαλίζει και ψήφο των ομογενών, με εκπροσώπους τους ή απλή ψήφο των ομογενών».

«Αρνούμαι, λοιπόν, να παίξω αυτό το παιχνίδι. Θεωρώ ότι κάνουνε πολύ μεγάλο λάθος όσοι έχουν επικεντρωθεί σε αυτή τη συζήτηση», υπογράμμισε η ίδια.

Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση