GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το τελευταίο αντίο στον Αλέξανδρο Χαϊτογλου

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε σήμερα στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη για το τελευταίο αντίο στον Αλέξανδρο Χαϊτογλου. Εκ...


Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε σήμερα στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη για το τελευταίο αντίο στον Αλέξανδρο Χαϊτογλου.

Εκπρόσωποι του επιχειρηματικού και του πολιτικού κόσμου, μεταξύ των οποίων και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, φίλοι και στενοί συγγενείς της οικογένειας, βρίσκονται στον Ι.Ν της Αγίας Σοφίας, ο οποίος έχει γεμίσει με δεκάδες στεφάνια, προκειμένου να πουν το τελευταίο αντίο σε ένα από τους σημαντικότερους επιχειρηματίες της Βορείου Ελλάδος, γράφει το thestival.gr.

Την εξόδιο ακολουθία τελεί ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος.

Ο Αλέξανδρος Χαϊτογλου έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής, 5 Ιουνίου, σε ηλικία 62 ετών. Ο γνωστός επιχειρηματίας γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Ήταν γιος του Νίκου Χαΐτογλου και αδελφός του Κώστα, με τον οποίο δημιούργησαν τον όμιλο εταιρειών Χαΐτογλου.

Πρόκειται για έναν από τους πιο σημαντικούς ομίλους της βορειοελλαδικής βιομηχανίας, ναυαρχίδα του οποίου είναι η Χαΐτογλου ΑΒΕΕ που παράγει τον γνωστό «Μακεδονικό Χαλβά».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση