GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοβαρό τροχαίο για την Άντζελα Δημητρίου: Θα πήγαινα σαν τον Παντελίδη...

Ένα σοβαρό τροχαίο είχε το Σάββατο η Λαίδη του ελληνικού τραγουδιού, το οποίο την τάραξε, χωρίς ευτυχώς να υπάρχουν άσχημες συνέπειες. ...


Ένα σοβαρό τροχαίο είχε το Σάββατο η Λαίδη του ελληνικού τραγουδιού, το οποίο την τάραξε, χωρίς ευτυχώς να υπάρχουν άσχημες συνέπειες.
Η Άντζελα Δημητρίου συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με λεωφορείο του ΟΑΣΑ στην Καλλιθέα. Το spirospero δημοσίευσε μια φωτογραφία της, η οποία φαίνεται υποβασταζόμενη να μεταφέρεται στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα grxpress.blogspot.gr, η Άντζελα Δημητρίου έπεσε πάνω σε ένα λεωφορείο που αυτό προσέκρουσε σε ενα μίνι cooper.Το τζιπ διαλύθηκε στο μπροστινό μέρος κάνοντας υλικές ζημιές και στα άλλα 2 οχήματα. Ευτυχώς τα τραύματά της δεν ήταν σοβαρά και δεν υπήρχαν άλλα θύματα.
Τα αίτια του τροχαίου δεν έχουν ξεκαθαριστεί επισήμως από την Τροχαία.
Σε βίντεο που δημοσίευσε το grxpress, φαίνεται η τραγουδίστρια να κάθεται μέσα στο τζιπ της και να λέει εμφανώς ταραγμένη και με σπασμένη φωνή: "Αν πήγαινα σαν τον Παντελίδη, τι θα έλεγες;"

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση