GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παρέσυρε, σκότωσε και εγκατέλειψε τον εγγονό του

Αναπάντεχη τροπή παίρνει η υπόθεση του τροχαίου με εγκατάλειψη που συνέβη την προηγούμενη Τρίτη στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, με θύμα ένα αγο...


Αναπάντεχη τροπή παίρνει η υπόθεση του τροχαίου με εγκατάλειψη που συνέβη την προηγούμενη Τρίτη στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, με θύμα ένα αγοράκι ενός έτους. Ο οδηγός του φορτηγού που παρέσυρε, σκότωσε και εγκατέλειψε το άτυχο αγόρι είναι ο παππούς του.

Το τραγικό περιστατικό έγινε το μεσημέρι της προηγούμενης Τρίτης, 14 Ιουνίου, όταν σε οικισμό της ευρύτερης περιοχής των Διαβατών, ένα φορτηγό αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα το αγοράκι, ενώ ο οδηγός του το εγκατέλειψε στον τόπο του δυστυχήματος.

Μετά από έρευνα της Αστυνομίας, τα στοιχεία του οδηγού του οχήματος ταυτοποιήθηκαν, και αυτός είναι ο 51χρονος παππούς του παιδιού.

Σε βάρος του, σχηματίσθηκε δικογραφία, από το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, που διενεργεί την προανάκριση, για τα αδικήματα της «ανθρωποκτονίας από αμέλεια» και παράβασης του Κ.Ο.Κ. σχετικά με τη «Συμπεριφορά σε Περίπτωση Ατυχήματος».

Η σχετική δικογραφία θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση