GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΑΛΛΟ! ΠΩΣ Ο ΨΙΝΑΚΗΣ μετέτρεψε και το υπουργείο Εξωτερικών σε ...πασαρέλα!

Στο υπουργείο Εξωτερικών βρέθηκε σήμερα ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης όπου είχε συνάντηση με τον υπουργό Νίκο Κοτζιά. Φυσικά ο Ηλί...


Στο υπουργείο Εξωτερικών βρέθηκε σήμερα ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης όπου είχε συνάντηση με τον υπουργό Νίκο Κοτζιά.
Φυσικά ο Ηλίας Ψινάκης, δεν έχασε την ευκαιρία (μετατρέποντας και το υπουργείο Εξωτερικών σε  ...πασαρέλα) να ανεβάσει φωτογραφία από τη συνάντηση στο Instagram και να εξηγήσει με τον δικό του γλαφυρό τρόπο τον λόγο της επίσκεψής του.
Συγκεκριμένα έγραψε τα εξής: «Επισκέφτηκα τον Υπουργο Εξωτερικων @NikosKotzias για να τον ενημερώσω για τα αποτελέσματα των επαφών μου και τις συμφωνίες που έκλεισα στο ταξιδι μου στην Κινα και αντί να με πετάξει με τις…κλωτσιές ,ενθουσιάστηκε μου ειπε χιλια μπραβο και ανανεωσαμε το ραντεβου μας στο Πεκινο στις 2 Ιούλιου που εκει μαζι κατι μου λεει οτι μαζι θα κανουμε θαύματα…!!!
Χιλια ευχαριστω Υπουργέ μου για την βοήθεια και την συμπαράσταση!!!»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση