GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος ηθοποιός της μικρής οθόνης είχε νονό τον Γιάννη Ρίτσο

Είναι ένας γνωστός ηθοποιός με αρκετές επιτυχίες στο ενεργητικό του και με καριέρα κυρίως στη μικρή οθόνη. Ο ίδιος αποκάλυψε σε πρόσφατ...

Είναι ένας γνωστός ηθοποιός με αρκετές επιτυχίες στο ενεργητικό του και με καριέρα κυρίως στη μικρή οθόνη.
Ο ίδιος αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι είχε νονό τον Γιάννη Ρίτσο και την κόρη του. Μέσω μάλιστα του πνευματικού του πατέρα γνώρισε πολύ σημαντικούς ανθρώπους.
Ο ίδιος αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του ;ότι είχε νονό τον Γιάννη Ρίτσο και την κόρη του. Μέσω μάλιστα του πνευματικού του μπαμπά γνώρισε μια σειρά από πολύ σημαντικούς ανθρώπους.

«Έχω πολύ μεγάλη τύχη στη ζωή μου λόγω της γιαγιάς μου να γνωρίζω πολύ σημαντικούς ανθρώπους. Για παράδειγμα ο νονός μου ήταν ο Γιάννης Ρίτσος και η κόρη του. Γνώρισα τον Ελύτη, την Μελίνα Μερκούρη.Στην ηλικία όμως των 10 χρόνων δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω ποιοι ήταν ακριβώς οι άνθρωποι αυτοί. Τους γνώριζα σαν πρόσωπα και όχι σαν μεγάλες προσωπικότητες του πνεύματος. Οπότε μεγαλώνοντας δεν ένιωθα ότι κουβαλούσα μια πολύ βαριά κληρονομιά. Η γιαγιά μου όπως άλλωστε και ο πατέρας μου, μου είχαν πει: ‘’Δεν πρέπει να αποδείξεις τίποτα και σε κανέναν’’! Κι επίσης γνωρίζοντας όλες αυτές τις μεγάλες προσωπικότητες απομυθοποίησα πολλά πράγματα. Πάνω απ’ όλα είναι άνθρωποι με αδυναμίες, λάθη και πάθη», δήλωσε ο Ασήμης Αλεξίου, εγγονός της συγγραφέας Έλλης Αλεξίου που ξεκίνησε την καριέρα του στα 8 του χρόνια παίζοντας σε ταινία του Αγγελόπουλου και τώρα πρωταγωνιστεί στη σειρά Δίδυμα Φεγγάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση