GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ στη Βουλιάγμένη: Πτώμα δεμένο χειροπόδαρα και με λιωμένο κεφάλι

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία αποκαλύπτει η ιατροδικαστική εξέταση για το θύμα (που παραμένει άγνωστο έπειτα από δύο 24ωρα) της γκραν γκ...


Νέα συγκλονιστικά στοιχεία αποκαλύπτει η ιατροδικαστική εξέταση για το θύμα (που παραμένει άγνωστο έπειτα από δύο 24ωρα) της γκραν γκινιόλ δολοφονίας στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης.

Το πιθανότερο είναι ότι ο άτυχος άνδρας όπου βρέθηκε στο σημείο νεκρός, μεταφέρθηκε και έμεινε δεμένος χειροπόδαρα μέχρι το τέλος.

Διαβάστε ΕΔΩ: Πτώμα άνδρα με εμφανή τραύματα στη Βουλιαγμένη

Στα πόδια του εντοπίστηκαν υπολείμματα από καμένο σχοινί και στα χέρια του από μονωτική ταινία.

Το θρίλερ παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις αφού οι εκτιμήσεις για τον τρόπο του θανάτου του γίνονται ακόμα πιο ανατριχιαστικές. 

Όπως αποδείχθηκε, ο άνδρας δεν είχε πυροβοληθεί στο πρόσωπο αλλά οι δολοφόνοι του το πολτοποίησαν χτυπώντας το με κάποιο αιχμηρό αντικείμενο, το οποίο μάλιστα άνοιξε τρύπες στο κρανίο του.

Διαβάστε ΕΔΩ: Έγκλημα στη Βουλιαγμένη: Τον έκαψαν και τον πυροβόλησαν στο πρόσωπο

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, ερευνάται το ενδεχόμενο ο άγνωστος άνδρας να είχε ξυλοκοπηθεί άγρια σε άλλη περιοχή και στη συνέχεια οι δράστες να τον έδεσαν χειροπόδαρα και να τον μετέφεραν με όχημα στα Λιμανάκια, όπυ του έβαλαν φωτιά και κατά πάσα πιθανότητα να τον έκαψαν ζωντανό!

Αυτό βεβαίως θα διαπιστωθεί μετά την ολοκλήρωση των τοξικολογικών εξετάσεων, που θα διερευνήσουν εάν υπάρχουν ίχνη αιθάλης στην τραχεία του νεκρού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση