GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλήθεια, πόσα ζευγάρια κάνουν σεξ την πρώτη νύχτα του γάμου τους;

Η προετοιμασίες μηνών, η ατελείωτη ημέρα του μυστηρίου, οι καλεσμένοι, το γλέντι, ο χορός, η οινοποσία και το φαγοπότι, το βαρύ νυφικ...


Η προετοιμασίες μηνών, η ατελείωτη ημέρα του μυστηρίου, οι καλεσμένοι, το γλέντι, ο χορός, η οινοποσία και το φαγοπότι, το βαρύ νυφικό... Μια πραγματικά κουραστική ημέρα, η ημέρα του γάμου! Ο γαμπρός και η νύφη, όταν έπειτα από ώρες μείνουν τελικά μόνοι, ίσως το μόνο που έχουν κουράγιο να κάνουν είναι να απαλλαγούν από ότι περιττό και να περάσουν μια νύχτα πάθους... στον ύπνο τους. 

Το έθιμο πάντως επιβάλλει πάθος και "φλόγες", αλλά τελικά, πόσα νιόπαντρα ζευγάρια καταφέρνουν να το τηρήσουν; Όπως σημειώνει το Women's Health, έπειτα από έρευνα που έγινε σε 1.000 ζευγάρια από την εταιρεία εσωρούχων Bluebella, το 52% των ζευγαριών δεν έκανε σεξ την πρώτη νύχτα του γάμου. Πόσο κρίμα, αν αναλογιστεί κανείς ότι το 90% των γυναικών, ανέφερε ότι για εκείνη την σπέσιαλ νύχτα, είχε αγοράσει σέξι εσώρουχα. 

Οπότε, γιατί η αναμονή; Οι γυναίκες είπαν πως ήταν πολύ κουρασμένες ή είχαν πιει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ ή ταξίδευαν για το μήνα του μέλιτος. Τελικά όμως, πότε κάνει το δικό του "πάρτι" το ζευγάρι; Το 1/3 των ζευγαριών, τόνισε ότι έκανε σεξ το επόμενο πρωί, ενώ ένα στα 10, περίμενε μέχρι και 48 ώρες μετά. 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση