GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελληνίδα δημοσιογράφος παντρεύτηκε τον πρίγκιπα της Ισπανίας

H ελληνίδα δημοσιογράφος, Νάντια Χαλαμανδάρη και ο πρίγκιπας της Ισπανίας, Φερνάντο Γκόμεζ Αθέμπο, παντρεύτηκαν σε μυστική τελετή στο δ...


H ελληνίδα δημοσιογράφος, Νάντια Χαλαμανδάρη και ο πρίγκιπας της Ισπανίας, Φερνάντο Γκόμεζ Αθέμπο, παντρεύτηκαν σε μυστική τελετή στο δημαρχείο του Παλαιού Φαλήρου. Το ζευγάρι, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ανέβηκε τα σκαλιά του δημαρχείου την περασμένη Πέμπτη ενώ την Κυριακή υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί.
Η Νάντια Χαλαμανδάρη, έγινε γνωστή το 2006 όταν παρουσίαζε μαζί με τον φίλο της και γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Γιάννη Παπαμηχαήλ τηλεοπτική εκπομπή στο Star.
Η φωτογραφία του γάμου τους έγινε πρωτοσέλιδο στο ισπανικό περιοδικό "Hola!" όπου η νύφη ποζάρει με το λευκό νυφικό της στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της. Το ζευγάρι, αναφέρουν τα εγχώρια ρεπορτάζ, γνωρίστηκε το περασμένο καλοκαίρι στην Ελλάδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση