GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: ΣΟΚΑΡΕΙ η Σώκου για την Μελίνα Μερκούρη. Τι είπε...

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για την ζωή της Μελίνας Μερκούρη πραγματοποιήθηκαν στον αέρα του Parole. Όπως είναι γνωστό, αποτέλεσε και συνεχί...

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για την ζωή της Μελίνας Μερκούρη πραγματοποιήθηκαν στον αέρα του Parole. Όπως είναι γνωστό, αποτέλεσε και συνεχίζει να αποτελεί, μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες που έβγαλε η Ελλάδα. Η καλεσμένη όμως της Αννίτας Πάνια δεν δίστασε να αναφερθεί σε πιο ιδιαίτερα ζητήματα.

Αναλυτικά ανέφερε κατά την διάρκεια της εκπομπής: «Εμείς τη Μελίνα… τα ξέραμε όλα της τα κουτσομπολιά. Στα 17 της σηκώθηκε κι έφυγε και πήγε στην Κωνσταντινούπολη με τον Γιώργο Παππά, ο οποίος ήταν και κ…λάγνος! Θέλω να πω, ότι εμένα δεν με απασχολούσε καθόλου κι εγώ τη λάτρεψα όταν έκανε τη Στέλλα παρότι σε όλη την Κατοχή τα είχε με τον πιο φανερό συνεργάτη των Γερμανών, τον Γιαδικιάρογλου, ο οποίος έδωσε σε συνάδελφο δικό μου ένα μπουκάλι λάδι κι εκείνος του έδωσε ένα χρυσό μενταγιόν με αλυσίδα και το φορούσε η Μελίνα και καμάρωνε»!

Την συγκεκριμένη αποκάλυψη έκανε η Ροζίτα Σώκου! Η γνωστή δημοσιογράφος δεν «μάσησε» τα λόγια της, με την παρουσιάστρια να της τονίζει: «Αυτά λέτε και προκαλείτε αντιδράσεις». Η απάντησή της ήταν για μία ακόμη φορά αποστομωτική: «Να τις προκαλέσω! Ποιον έχω να φοβηθώ;».

Δείτε τις αποκαλύψεις που έκανε στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: peoplegreece.gr

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση